Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός. Κατηγορείται για λαθρεμπόριο καυσίμων

Εταιρείες αλλά και κρατικοί λειτουργοί πίσω από κύκλωμα λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων. Συνελήφθη ο πρόεδρος του Ατρομήτου...

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη, για την εξάρθρωση σοβαρού κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, στην οποία εμπλέκονται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εταιρείες αλλά και κρατικοί λειτουργοί.
Στους 16 έχουν φθάσει μέχρι στιγμής οι συλλήψεις για την μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων, που αποκαλύφθηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα και επιχείρηση της Ασφάλειας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ έχουν γίνει μέχρι τώρα σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Πέραμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν σε ολόκληρη της Αττική έχει διακινήσει χιλιάδες τόνους πετρελαίου.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ο πρόεδρος εταιρείας πετρελαιοειδών και της ποδοσφαιρικής ομάδας Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, καθώς και δύο κρατικοί υπάλληλοι, ένας του ΥΠΕΚΑ και ένας του τελωνείου.
Οι προσαγωγές για την υπόθεση έχουν ξεπεράσει τις 30, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με επίκεντρο, κυρίως, τη δυτική Αττική.
Οι δύο κρατικοί λειτουργοί που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, ξέπλυμα χρήματος, ενεργητική και παθητική δωροδοκία, κατάχρηση και κατάχρηση εξουσίας.
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου