Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Μαχαιρώματα στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα...

Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα...

Ο 26χρονος χθες το πρωί, σε πτέρυγα των Φυλακών, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο μαχαίρι, τραυμάτισε ομοεθνή συγκρατούμενό του
Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιδορικίου Φωκίδας, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, ο οποίος χθες (01-01-2014) το πρωί, τραυμάτισε έναν 33χρονο ομοεθνή του, επίσης κρατούμενο των Φυλακών.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 08:30΄ το πρωί, σε πτέρυγα των Φυλακών, ο 26χρονος, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο μαχαίρι, προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στον 33χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Ο 26χρονος παρέδωσε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των Φυλακών το αυτοσχέδιο μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιδορικίου.
Σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου