Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Πως μας κορόιδεψαν με το 25ευρω στα νοσοκομεία!


Η όλη ιστορία με το 25ευρω στα νοσοκομεία θα μπορούσε από μόνη της να ενταχθεί στα πανεπιστήμια πολιτικών επιστημών, και ειδικά στο μάθημα Κοινωνικής Μηχανικής!....

Το κεφάλαιο λέγεται "1. Πρόβλημα - 2. Αντίδραση - 3. Λύση" και βασίζεται στο πως πάμε στο 3 κατασκευάζοντας το 1 και το 2.

Από το καλοκαίρι η φήμη είχε αρχίσει ήδη να διαρρέει, ότι θα μπει νέος φόρος στα τσιγάρα. Τον Οκτώβριο διάφορα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ετοιμάζεται νέος φόρος στα τσιγάρα υπέρ του ΕΟΠΥΥ, κάτι που ο κος Γεωργιάδης διέψευσε λέγοντας:  «Ο φόρος, η φορολογική πολιτική δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργού της Υγείας. Είναι αρμοδιότητα άλλων Υπουργών» και πρόσθεσε: «έχει μία ηθική βάση, ότι αυτός ο οποίος εις γνώσιν του προκαλεί βλάβη στην υγεία του, και άρα θα χρειαστεί τις υπηρεσίες υγείας περισσότερο, θα πρέπει να έχει πληρώσει και περισσότερα χρήματα στο σύστημα, ώστε να μην επιμερίζει τις δικές του ευθύνες στους υπολοίπους ανθρώπους».

Στη συνέχεια έχουμε το 25ευρώ του Γεωργιάδη το οποίο γίνεται αποδεκτό και από το ΠΑΣΟΚ και ψηφίζεται, για να έρθει παραμονές Πρωτοχρονιάς και να έχει ... "ξαφνικά" αντιρρήσεις! Κι έτσι πηγαίνοντας Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Ρώμης, φτάσαμε στο προαποφασισμένο 3, δηλαδή στο φόρο στα τσιγάρα. Αυτό, αγαπητοί φίλοι, λέγεται Κοινωνική Μηχανική. 

Έτσι οι εμπνευστές του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου κατά των μειονοτήτων, κατηγοριοποιούν και περιθωριοποιούν την μερίδα των καπνιστών με περίσσια υποκρισία και βάζοντας τους να πληρώσουν κι άλλους φόρους για να καλύψουν όχι μόνο τη 'βλάβη' που κάνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους, αλλά τη 'βλάβη' που παθαίνει όλος ο Ελληνικός λαός λόγω: χημικών αεροψεκασμών, της ανεξέλεγκτης κινητής τηλεφωνίας, της πείνας και της κακουχίας, της κακής ψυχολογίας, της μόλυνσης του περιβάλλοντος από τα διάφορα εργοστάσια που κανείς δεν αγγίζει και τόσες άλλες πηγές αρρώστιας, που ο σύγχρονος δυτικός κόσμος ΕΠΙΒΑΛΕΙ με το έτσι θέλω στον πληθυσμό. Κατά τα άλλα... τους φταίει το τσιγάρο! Αλλά κανείς δεν βάζει χέρι στις βιομηχανίες γιατί το πλακώνουν στα χημικά και δεν πουλούν καλό αγνό καπνό!!! 

Πάντως, σας μάθαμε, γίνατε προβλέψιμοι κι αυτό είναι μάλλον για σας επικίνδυνο γιατί κάποια στιγμή οι μόνοι απρόβλεπτοι θα είμαστε εμείς!

http://allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου