Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ο νέος τιμοκατάλογος του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Δεύτερη μέρα λειτουργίας σήμερα και το σκηνικό ήταν το ίδιο με χθες, με λιακάδα και άπνοια. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αρκετά μεγάλη (τουλάχιστον για τις συνθήκες) προσέλευση επισκεπτών....
Αυτοί πέρα από το κλασσικό καφεδάκι στο σαλέ, απόλαυσαν τις βόλτες τους στο βουνό με τους αναβατήρες Βάκχο και Ερμή. Η ατμόσφαιρα ήταν εξίσου καλή και σήμερα, βοηθώντας να φαίνονται καθαρά τα βουνά της Στερεάς, της Πελοποννήσου, ο Κορινθιακός και ο Μαλιακός κόλπος καθώς ακόμη και ο μακρινός Όλυμπος!.
Αύριο ο καιρός θα μας φέρει κάποια σύννεφα και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Το ΧΚΠ θα λειτουργήσει πάλι με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχος και Ερμής μόνο για βόλτα.
 
Ο νέος τιμοκατάλογος του ΧΚΠ

Ο νέος τιμοκατάλογος που θα αναρτηθεί, εντός των ημερών, στη σελίδα του ΧΚΠ, κρατάει τις τιμές σταθερές σε σχέση με πέρσι. 
Υπάρχουν όμως και κάποιες διαφοροποιήσεις, προς όφελος του πελάτη  (συστηματικού χιονδρόμου, φοιτητή, αρχάριου, νόμιμου δάσκαλου, παρέα ενηλίκων (4+ ατόμων) μέσω web, που αξίζει να αναφέρουμε:
1.     Οι   κάτοχοι (όχι επαγγελματίες) καρτών 40 και 80 μονάδων της περιόδου 2012-13 με την αγορά νέας κάρτας φέτος, παίρνουν bonus 8 μονάδες στη 40άρα και 16 μονάδες στην 80άρα. Οι μονάδες bonus θα πιστωθούν αυτόματα μόλις εξαντληθούν οι μονάδες των καρτών.
2.     Το φοιτητικό εισιτήριο πλέον θα έχει μεγαλύτερη έκπτωση, έτσι λ.χ. τις αργίες θα κοστίζει 20ευρώ αντί 24 ευρώ και τις καθημερινές 10 ευρώ αντί 14 ευρώ.  Εκπτώσεις ίδιες  αναλογικά για τους φοιτητές θα ισχύουν και στα πολυήμερα εισιτήρια.
3.     Θεσπίζεται, μέσω web ticket,  εισιτήριο  για παρέες 4  ενηλίκων  ατόμων και πάνω. Σε αυτά τα εισιτήρια θα παρέχεται έκπτωση 20% και θα πρέπει να πληρώνονται από μία πιστωτική κάρτα. (λεπτομέρειες σύντομα στο site του ΧΚΠ.)
4.     Αλλάζει εντελώς το εισιτήριο αρχαρίου. Θα είναι πλέον 10 διαδρομών /ανοικτών ημερομηνιών (θα έχει ισχύ περισσότερες μέρες από μία), θα εκδίδεται μόνο με την σχετική βεβαίωση μαθημάτων  από νόμιμη σχολή ή μεμονωμένο δάσκαλο και θα χρησιμοποιείται μόνο με τη συνοδεία δασκάλου στους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχο, Αίολο, Παν, Ήρα και Πυθία. Για κάθε άνοδο με αναβατήρα θα αφαιρείται 1 μονάδα μέχρι την εξάντλησή όλων των μονάδων και άσχετα με το πόσες μέρες θα χρειαστούν γι αυτό.
5.     Στα γκρουπ επισκεπτών άνω των 25 ατόμων θα δίνετε έκπτωση στο εισιτήριο της τηλεκαμπίνας. Έτσι για τους ενήλικες οι τιμές θα είναι 8 ευρώ τις αργίες και 6 ευρώ τις καθημερινές, ενώ για τα παιδιά 4 ευρώ τις αργίες και 3 ευρώ τις καθημερινές.
6.     Μέσα στη χρονιά θα δρομολογηθεί ειδικά διαμορφωμένο όχημα για την περιήγηση των επισκεπτών. Το νέο αυτό εισιτήριο του snowtour  θα κοστίζει 10 ευρώ.

 
©2013 Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου