Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Έσβησε» 13χρονη από αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Θεσσαλονίκη

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος που βρήκε το βράδυ της Κυριακής μία 13χρονη από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη....

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ, όταν μάνα και κόρη προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο με ένα παραδοσιακό μαγκάλι το οποίο είχαν στο σπίτι τους. 
Η 13χρονη και η 54χρονη μητέρα της ήταν από τη Σερβία και όπως έγινε γνωστό δεν είχαν εδώ και καιρό στο σπίτι τους ρεύμα με αποτέλεσμα να βρουν εναλλακτικές λύσεις για να ζεσταθούν. Έτσι κατέφυγαν σε ένα μαγκάλι, το οποίο έμελε να κοστίσει τη ζωή του κοριτσιού. 
Αργά το βράδυ της Κυριακής, η αστυνομία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ για το περιστατικό σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, γύρω στις 10 το βράδυ η μητέρα λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, είδε λιπόθυμη την κόρη της, η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή.
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που εκ πρώτης όψεως διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 13χρονης οφείλεται σε δηλητήρίαση από αέρια. Η 54χρονη μητέρα, μέσα στην τραγωδία που βίωσε, συνελήφθη.


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου