Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Τρέχουσα Διάθεση 30/11/2013 & Πρόσκληση εθελοντών



Συνεχίζονται έως και την Πέμπτη 28/11ου οι παραγγελίες για την 6η απευθείας διάθεση προϊόντων....

Ο ρυθμός παραγγελιών είναι ικανοποιητικός, με πολλούς νέους συμμετέχοντες. Τονίζουμε πάλι την αξία των έγκαιρων παραγγελιών, οι οποίες βοηθούν στον άρτιο προγραμματισμό της κάθε διάθεσης και μας βοηθούν και γενικότερα ως κίνηση δίνοντάς μας διαπραγματευτική ισχύ.
Επίσης, απευθύνουμε και πάλι κάλεσμα για νέους εθελοντές. Η κίνησή μας βασίζει την επιτυχία της στην εθελοντική προσφορά των μελών της. Είναι ανοιχτή σε όλους όσους μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στον οποιοδήποτε βαθμό, από τις ομάδες διαφήμισης και διεξαγωγής των δράσεων, μέχρι τη Συντονιστική Ομάδα που τις οργανώνει.
Πρόσκληση κατάθεσης προσφορών για προϊόντα επόμενων διαθέσεων:
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα μας, οι επόμενες δύο διαθέσεις Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου θα επιδιωχθεί να περιλαμβάνουν τα παρακάτω προϊόντα:
Πατάτες, τυρί, εσπεριδοειδή, κρεμμύδια, απορρυπαντικά, χαρτικά, αλεύρι, ρύζι, ελαιόλαδο.
Καλούνται οι παραγωγοί τους να κάνουν τις προσφορές τους το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2013, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία τους και τις προσφορές τους μέσω της ηλεκτρονικής Φόρμας Παραγωγών που θα βρουν στην ιστοσελίδα μας και στέλνοντας αναλυτικά τις προσφορές, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαιώσεις καλλιέργειας, πιστοποιητικά, εργαστηριακές αναλύσεις), στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: XMLamias@gmail.com.
Η Συντονιστική Ομάδα
Επικοινωνία: XMLamias@gmail.com
Ιστοσελίδα  : www.kastrolamias.gr
Τηλέφωνα   : 6985603574 & 6906981623

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου