Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Αμφίκλεια: Εγκαίνια 16ης έκθεσης ψωμιού.

Πραγματοποιήθηκαν στην Αμφίκλεια σήμερα Παρασκευή  22.11.2013 και στις 17.30, τα εγκαίνια της 16ης Έκθεσης Ψωμιού και Αρτοσκευασμάτων....
με την παρουσία κατοίκων, πολλών επισκεπτών και επίσημων καλεσμένων. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής 24.11 και τα εξαιρετικά εκθέματα (ψωμιά, γλυκά, κουλούρια, πίτες κλπ), τα οποία είναι παρασκευασμένα από τις γυναίκες της κωμόπολης, είναι διαθέσιμα για πώληση. Επειδή ο φωτογραφικός φακός δυσκολεύεται να δώσει την ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση αυτής της ξεχωριστής έκθεσης, προτείνεται ένα πέρασμα από το χώρο της έκθεσης δηλαδή το Πνευματικό & Πολιτιστικό Κέντρο της Αμφίκλειας, για μια απολαυστική οπτική και γευστική εμπειρία, βασισμένη ολοκληρωτικά στην τοπική μας παράδοση. Αξίζει έπαινος στην τοπική κοινωνία η οποία με μπροστάρη τον Λαογραφικό και Χορευτικό Σύλλογο Αμφίκλειας "Η ΔΑΔΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ," παίρνει την παράδοση και από μουσειακό έκθεμα, την ζωντανεύει αλλά και την μεταλαμπαδεύει στους νεότερους. Επί πλέον η δραστήρια ομάδα αλληλεγγύης της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφίκλειας με την παρουσία της στο χώρο, μας υπενθυμίζει έμπρακτα την ανάγκη της προσφοράς στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε αυτό τον καιρό.
Δ. Καλπύρης   
































 

7 σχόλια:

  1. καλη προσπαθεια μπραβο αλλα ο σταικουρας που κολαει ακριβως ? αισχος καταστρεψανε την ελλαδα και τους δινετε
    και βημα και αξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΣΤΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ?
    ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ .
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΑΔΙΩΤΕΣ ΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ 40 ΜΑΝΤΗΛΙΑ.. ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΤΕ* ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ * ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια οι συμπατριώτισες μας κυρίες κυρίες* Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών και η γνωστή Δαδιώτισα λογοτέχνης μας, που παρέστησαν και συμμετείχαν , απ οτι πληροφορηθήκαμε στην εκδήλωση,χειροκρότησαν τον κο Υπουργό και τον συνεχάρησαν για το θεάρεστο και φιλολαικό έργο της κυβέρνησης ?
    Και κατι άλλο.Πιστεύω οτι οι υπευθυνοι του Λαογραφικού είχαν ενημερώσει τον κο Υπουργό
    πως η έκθεση ηταν για το ψωμάκι του λαού και οχι έκθεση παντεσπανιού....της Μαρίας Αντουανέτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρεθήκαμε πολλοί Δαδιώτες εκεί, γιατί την διαχείριση της παράδοσης δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν. Τις απορίες σας να τις απευθύνετε στο Λαογραφικό για το ποιούς προσκάλεσαν . Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και δηλώνουν προσωπική και απροσδιόριστη εμπάθεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!25 Νοεμβρίου 2013 στις 11:16 μ.μ.

    Σημασία τελικά έχει οτι και τους ακούσατε και τους θερμοχειροκροτήσατε απ οτι πληροφορηθήκαμε! Τα άλλα είναι φτηνότατες δικαιολογίες!Και αφήστε το *στρίβειν δια του αρραβώνος* με τις τάχα .. πονηρολογίες και τις .... βλαχοκουτοεμπαθολογίες.
    Να γιατι αγαπητοί συμπατριώτες μου και συμπατριώτισες μας πάμε κατα διαόλου και προκοπή δεν θα δει ούτε ο λαός ούτε η πατρίδα μας.
    Απο πίσω κάνουμε τους ψευτοεπαναστάτες και βρίζουμε τους οικονομικούς δυνάστες μας και τους ντόπιους συνεργάτες τους και τους κατακρίνουμε για την κατάντια μας και μπροστά τους χαζογελάμε χαζοχαρούμενα τους παλαμακίζουμε και χαριεντιζόμαστε μαζί τους σαν οι καλύτεροι φίλοι.
    Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο μακαρίτης ο Ηλιόπουλος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ , ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΣΠΗ ...
    ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ???ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!
    ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή