Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πάνω από 110.000 άνεργοι για μια θέση 5μηνης απασχόλησης - Δείτε τους πίνακες με τα αποτελέσματα

Στους 110.582 ανέρχονται οι άνεργοι που κατέθεσαν έγκυρες ηλεκτρονικές αιτήσεις για να διεκδικήσουν μια από τις 27.948 θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ....
 

Η παραπάνω αναλογία σημαίνει ότι 1 στους 4 θα καταφέρει να εργαστεί για 5 μήνες σε μια από τις χιλιάδες θέσεις που προσφέρονταν σε δήμους και άλλους φορείς. 

Ο τεράστιος αριθμός των ανέργων που κατέθεσαν αιτήσεις φέρνει για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας.

Μελετώντας κανείς τα στοιχεία διαπιστώνει ότι στις πρώτες θέσεις, με βάση τα μόρια, υπήρχαν άνεργοι που συγκέντρωσαν περισσότερα από 180 μόρια. Βέβαια υπήρχαν και θέσεις στις οποίες κατάφεραν να προσληφθούν άτομα με λιγότερα μόρια (40-50) και αυτό συνέβη σε πολλές περιπτώσεις σε θέσεις νησιωτικών περιοχών όπου το ενδιαφέρον ήταν μειωμένο. 

24.299 οι επιτυχόντες;

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ως επιτυχόντες έχουν χαρακτηριστεί από τον ΟΑΕΔ 24.299 υποψήφιοι και όχι 27.948 που ήταν και οι προσφερόμενες θέσεις. Δεν ξέρουμε αν αυτό οφείλεται σε λάθος του ΟΑΕΔ ή τελικά δεν καλύφθηκαν όλες οι θέσεις σε κάποιες περιοχές παρά το αυξημένο ενδιαφέρον. 

Πίνακες με τα αποτελέσματα

Επειδή διαπιστώνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στο να κατεβάσει κάποιος τους πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα, επισυνάπτονται αρχεία excel με όλους όσους έχουν χαρακτηριστεί επιτυχόντες. Κατεβάστε το κάνοντας κλικ στον κατάλληλο σύνδεσμο, ανάλογα με το γράμμα από το οποίο αρχίζει το επώνυμό σας.

Από το Α έως το Β

Από το Γ έως το Ε

Από το Ζ έως το Ι

Το Κ 

Το Λ

Το Μ

Από το Ν έως το Ξ

Από το Ο έως το Ρ

Το Σ

Το Τ

Από το Υ έως το Ω

Τονίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει αιτήσεις θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τα αποτελέσματα και τα μόριά τους γιατί αν διαπίστωσαν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος θα πρέπει μέχρι τις 29/11 και ώρα 12.00 να υποβληθούν οι ηλεκτρονικές ενστάσεις μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ. 

Επιμέλεια: Καλόγηρος Βασίλειος
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου