ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

EΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
11.9.2013

Με την έναρξη του σχολικού Έτους 2013-2014 ,θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Mαθητές του Δήμου μας , Υγεία, Πρόοδο και κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει στην ζωή τους....
Οι Νέοι μας αποτελούν την Ελπίδα και το Μέλλον της Πατρίδος μας   . Ας ακολουθούν πιστά τις Διδαχές  και τις νουθεσίες τόσο των Δασκάλων   όσο και των Γονέων τους, ώστε να συνεχίζεται με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα  ,  σε στέρεες βάσεις, η  από τα βάθη των αιώνων   Ελληνορθόδοξη Παράδοση και Παιδεία.  Το Ελληνικό Έθνος είχε ,έχει και θα έχει Συνέχεια, εις πείσμα των εχθρών της Πατρίδος μας. Οι Νέοι μας αποτελούν τους ζωντανούς-αρραγείς συνδετικούς κρίκους αυτής της  Συνέχειας και της Διαχρονικότητας της Χώρας μας. Εύχομαι  ο Θεός να προστατεύει όλους τους Μαθητές μας, τους Γονείς και Διδασκάλους τους, και προ πάντων ,την Πατρίδα μας την Ελλάδα.  Ο Δήμος μας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του θα είναι στο πλευρό τους.
Δρ. Θεόδωρος Ντούρος
Δήμαρχος

Αμφίκλειας-Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.