ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Όλα μα όλα τα στοιχεία μας, συγκλίνουν στο ότι μετά τις 20-21 Σεπτεμβρίου, η χώρα μας θα επηρεαστεί από υπερκαταιγίδες, δηλαδή πολύ ισχυρές καταιγίδες....


Φαίνεται να επηρεάζεται μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας, με πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας. Ως τώρα, φαίνεται να επηρεάζεται από αυτές τις πολύ ισχυρές καταιγίδες, η δυτική, βόρεια, κεντρική και πιθανότατα και νότια Ελλάδα. Υπάρχει ενδεχόμενο να επηρεαστεί και το ανατολικό Αιγαίο από ορισμένες καταιγίδες.

Είναι αρκετά νωρίς πάντως, για να κλειδώσουμε μία τόσο πολύ σοβαρή αλλαγή του καιρού, ωστόσο όλα τα στοιχεία μας δίνουν πολύ ισχυρές καταιγίδες για μετά τις 20-21 Σεπτεμβρίου. Είναι κάτι που σας το αναφέρουμε εδώ και μέρες. Το Φθινόπωρο φαίνεται να έρχεται για τα καλά στη χώρα μας το τελευταίο δεκαήμερου του μήνα που διανύουμε. Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη φαίνεται να κυλάει με αρκετές βροχές αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

http://greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.