Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Με τον αέρα του πρωταθλητή ο Κηφισσός Κ. Τιθορέας νίκησε 3-0 τον Άρη Αγ. Κων/νου


Κηφισσός Κ. Τιθορέας - Άρης Αγ. Κων/νου 3-0
Στυλίδα - Ελατειακός 5-1....
Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν το κύπελλο για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ...
από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣΦ, Δημήτρη Κουτρουμάνου και ως πρωταθλητές σημείωσαν μια μεγάλη νίκη. Ο Χριστοδούλου με κεφαλιά άνοιξε στο 10’ το σκορ και ο Ζουλέκου έδωσε στο 39’ προβάδισμα δύο γκολ για την ανάπαυλα του παιχνιδιού. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μυλωνάς στο 77’ και ενώ αρχικά η μπάλα φάνηκε να πηγαίνει μόνη της στα δίχτυα από φάουλ του Σιώτη. Τελικά ο Μυλωνάς «έκλεψε» την πατρότητα του τρίτου Κηφισσιώτικου τέρματος.
Σοσώνης-Τσιορτός-Αυγέρης εδώ η διαιτητική τριάδα.
Κηφισσός (Γιώργος Φωτόπουλος); Μερμίγγης, Χριστολουκάς (60 Πέσχος), Καινούριος (68’ Καπερώνης), Πανταζής, Σιώτης, Μυλωνάς, Χριστοδούλου, Ζιάκας, Λάγιος, Πόρρος (Μπακούσης), Ζουλέκου

Αγ. Κων/νος( Κώστας Ρουμελιώτης): Καραμανώλης, Μπουσάη, Καλπάκης (λ.τρ. Ντζαβίδας), Τσαπάρας, Ρουμπής, Παπαιωάννου Ι., Βέλλιος, Καντίου (78’ Ζήσιμος), Φωτόπουλος (55’ Μπέσσας), Νάσιος, Παπαιωάννου Χρ.

Στυλίδα - Ελατειακός 5-1

Καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους της η Στυλίδα, όταν στο 41’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από ωραίο γκολ του Στάθη στο ματς με τον Ελατειακό. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όμως ο Ζωγράφος έδωσε δικαίωμα για αντεπίθεση στους περσινούς πρωταθλητές. Σημειώνουμε όμως το σοβαρό τραυματισμό του Δουβαρά που χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας για ράμματα στο κεφάλι.
Στην επανάληψη ήταν όλα εύκολα από τη στιγμή που Ο Λέντας έκανε το 2-1 στο 53’. Ο ίδιος παίκτης στην επόμενη φάση έκανε το 3-1 και στο 67’ ο Καββαδίας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη  νίκη της Στυλίδας. Οι γηπεδούχοι που πέτυχαν άλλο ένα γκολ με τη λήξη με τον Επίσκοπο.
Διαιτητές Γιαννόπουλος-Λιτοσελίτης-Κοντός.
Στυλίδα(Πέτρος Καραίσκος): Αλεξανδρής, Τσόντζορος, Καββαδίας, Ζωγράφος, Κουφιώτης, Κραββαρίτης, Κωτίτσης, Ζησόπουλος, Λέντας, Επίσκοπος, Αδάμ

Ελατειακός (Κώστας Γιώτης): Γκρέκας, Ψεύτης, Καλαλές, Θωμαίδης, Βούλγαρης Κ., Δουβάρας, Καρόλι, Τσαπραίλης, Στάθης, Γιώτης, Θωμαιδης Π.
efthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου