ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

"Αποκατάσταση επαρχιακού δρόμου Χανίων - Σεργούλας"

Δημοπρατήθηκε το έργο «Αποκατάσταση επαρχιακού δρόμου Χανίων – Σεργούλας» προϋπολογισμού 185.000,00€...


Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο «Αποκατάσταση επαρχιακού δρόμου Χανίων – Σεργούλας» προϋπολογισμού 185.000,00€
Πρόκειται για το επαρχιακό δίκτυο το οποίο ενώνει τα παραλιακά χωριά Σπηλιά – Χάνια – Γλυφάδα – Σεργούλα. Συνεπώς, είναι ένας δρόμος ζωτικής σημασίας για τα παραλιακά χωριά καθώς εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι και η συγκοινωνία. Στο συγκεκριμένο σημείο θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος της επαρχιακής οδού καθώς και προστασία των πρανών του δρόμου από τη διάβρωση της θάλασσας.
Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν την κοπή και εκσκαφή του οδοστρώματος και την κατασκευή πλάκας μπετού με κλίση ώστε να αποστραγγίζονται τυχόν υπόγεια ύδατα. Επιπλέον θα τοποθετηθούν επίλεκτα υλικά λατομείου, θα κατασκευαστεί υπόβαση ώστε να τοποθετηθεί ισοπεδωτική στρώση κυκλοφορίας και αποκατάσταση της διαγράμμιση και τοποθέτηση σήμανσης για την ασφαλή κυκλοφορία. Τέλος, για την προστασία των πρανών, μετά το υπάρχον τοιχίο θα τοποθετηθούν μεγάλοι ογκόλιθοι.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                                                ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.