Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αίθριος ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο - Η πρόγνωση μέχρι την Κυριακή, 18 Αυγούστου

Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας και λίγες βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη, 13 Αυγούστου....

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 25 έως 37 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 30 στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε τη Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο και τις επόμενες ημέρες

Καλός αναμένεται να είναι, επίσης, ο καιρός ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, αλλά και για τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Κυριακή, 18 Αυγούστου στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά, γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός την Τετάρτη, 14 Αυγούστου, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Στα Βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες, οπότε ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή, 16, και το Σάββατο, 17 Αυγούστου, ο καιρός θα σημειώσει μικρή μεταβολή, αλλά γενικά θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Συγκεκριμένα, στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όποτε θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ με 7 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή, 18 Αυγούστου, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή. Συγκεκριμένα, αναμένουμε να εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με λίγους πρόσκαιρους όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου