Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Κλείνει το Ταχυδρομικό Γραφείο Δεσφίνας αλλά και Πολυδρόσου στην Φωκίδα.

Παρέμβαση Γιαννοσπύρου - Σταθά για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στην Δεσφίνα αλλά και στην Πολύδροσο στη Φωκίδα. 

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει επερώτηση στην βουλή σχετικά ενώ επιτίθεται για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ Κωστή Μελαχροινό, τονίζοντας ότι δια χειρός ΔΗΜΑΡ κατακρεουργούν τα  Ταχυδρομεία!....


  Παρέμβαση για το κλείσιμο των Ταχυδρομικών Γραφείων Δεσφίνας και Πολυδρόσου έκανε και ο πρόεδρος της POST  Σάββας Γιαννοσπύρος, σε συνεργασία με τον φίλο του και επί χρόνια συνάδελφο και συνδικαλιστή βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Σταθά.


  Ο κ. Σταθάς με ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν επερώτηση για τα Ταχυδρομικά Γραφεία Βοιωτίας όπως πχ στο Κυριάκι, ενώ σήμερα κατατέθηκε επερώτηση και για  την Φωκίδα ( Πολύδροσο και Δεσφίνα).




  Έρχεται αρμαγεδώνας στα Ελληνικά Ταχυδρομεία! τονίζει ο πρόεδρος της  POST  Σάββας Γιαννοσπύρος ! 
   Τα Ταχυδρομικά Γραφεία της Χώρας, ειδικά αυτά που βρίσκονται σε δυσπρόσιτες και «χαμηλού οικονομικού ενδιαφέροντος» περιοχές, το ένα μετά το άλλο τα κλείνουν. Στην Στερεά Ελλάδα  συρρικνώνονται τα Γραφεία και μετατρέπονται σε πρακτορεία που δίδονται  σε ιδιώτες,  χωρίς δυνατότητα συνολικής παροχής υπηρεσιών...
   Κλείνουν λοιπόν συνεχώς Ταχυδρομικά Γραφεία, στη βάση ενός Προγράμματος συρρίκνωσης  και αλλοίωσης του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα του Οργανισμού  γιατί έτσι γίνεται ελκυστικότερος για τον υποψήφιο ή τους υποψήφιους αγοραστές.
Τα προβλήματα που δημιουργούνται στις τοπικές Κοινωνίες, δηλαδή στον αγρότη που δεν θα μπορεί να κάνει κατάθεση ή ανάληψη χρημάτων, στον επιτηδευματία που δεν θα μπορεί να κάνει ταχυδρομική πώληση και στον κάθε κάτοικο που θα στερηθεί την εύκολη και πλήρη ταχυδρομική εξυπηρέτηση, είναι πολλά, μεγάλα και επώδυνα.
Η Ταχυδρομική Κοινωνία πιστεύει πως εφαρμόζεται  η πολιτική της φώκιας:
ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΛΑΙΕΙ, καταλήγει ο Σάββας Γιαννοσπύρος...

http://fokidatv.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Μωρέ καλά κάνουν.Μπράβο τους!
    Εμπρός για τήν Νέα Ελλάδα!
    Ζήτω ο Σαμαράς.Ζήτω και ο Βενιζέλος.Ζήτω και ο Κουβέλης πού την ..κοπάνησε , γιατι παρά λίγο να πάει στο 1%!
    Και απο κοντά βέβαια.... οι ραγιάδες σκυφτοί και προσκυνημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή