Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Μάχη για να μην χάσει η ΕΛ.ΑΣ. με τους Κόλα και Κούπα 6 συνολικά δραπέτες!!!

Στο «κυνήγι» και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
Τις τελευταίεςώρες η αστυνομία οργώνει σπιθαμή προς σπιθαμή τα Ηπειρωτικά Βουνά,προκειμένου να εντοπίσει τον 35χρονο επικίνδυνο κακοποιό Μάριο Κόλα που ευθύνεται για τον θάνατο της 25χρονης στα Ίσθμια και του 38χρονου αστυνομικού στη Λιβαδειά και τον 27χρονο Ιλίρ Κούπα.Η επιχείρηση που ξεκίνησε από το πρωί, θα συνεχιστεί με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση ωσότου εντοπιστούν ίχνη των δύο επικίνδυνων κακοποιών....   Εξονυχιστικοί έλεγχοι έγιναν σε περισσότερα από 250 καταλύματα σε διάφορα χωριά στην περιοχή της Ντουσκάρας χωρίς όμως να εντοπιστεί κανένα ίχνος,παρά το γεγονός πως στις έρευνες συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της ΕΛΑΣ.
Οι "ξεχασμένοι"
Ο προβληματισμός στην ηγεσία της ΕΛΑΣ είναι έντονος,γιατί πέρα από τους 2 Αλβανους δραπέτες που αναστάτωσαν την Ήπειρο,οι επιτελείς έχουν και  χάσει και τους...«ξεχασμένους» δραπέτες,οι οποίοι θεωρούνται ακόμη πιο επικίνδυνοι. Πρόκειται για τον 27χρονο Λούλι Φλολάντ που κατηγορήθηκε ως αρχηγός συμμορίας η οποία την περίοδο 2009-2011 είχε διαπράξει συνολικά 38 ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων σε Λάρισα και Βόλο, σε τρεις από τις οποίες διεπράχθη και ανθρωποκτονία. Η συνολική λεία ήταν μετρητά 45.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 560.000 ευρώ. Ο Φλολάντ έχει καταδικασθεί σε ποινή κάθειρξης τρεις φορές σε ισόβια κι επιπρόσθετη ποινή 141 χρόνων.Ο άλλος «ξεχασμένος» δραπέτης είναι ο 31χρονος σερβιτόρος Σούλαχ Φάτος που διέμενε κυρίως στην Κέρκυρα.

Άλλο επικίνδυνο «δίδυμο»
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. , έχουν χάσει ένα άλλο επικίνδυνο «δίδυμο» δραπετών από τις φυλακές των Τρικάλων: τον 41χρονο Μουρατάι Μουρατάζ Αντμίρ, ο οποίος μαζί με τον 25χρονο Κόλα Κλεμέντ,οι οποίοι μάλιστα συμμετείχαν σε «συμμορία με Καλάσνικοφ» που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013 από την Ασφάλεια Αττικής. Είχαν διαπράξει εννέα ληστείες σε τράπεζες αφαιρώντας πάνω από 2 εκατ. ευρώ, ενώ έκλεβαν κατοικίες και οχήματα. Ο Μουρατάζ είχε διαφύγει προ διμήνου από αστυνομική επιχείρηση στο Περιστέρι ύστερα από απόπειρα ληστείας σε σουπερμάρκετ όπου συνελήφθη ο 38χρονος συνεργός του Λίταρ Ερμάλ. Ο Μουρατάζ και ο Κλεμέντ συμμετείχαν προ ενός μηνός σε ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Λάρισας με λεία άνω του 1 εκατ. ευρώ και έχουν υπάρξει πληροφορίες ότι ίσως είχαν διαφύγει στην Αλβανία, έχοντας πλέον στα χέρια τους ένα σημαντικό οικονομικό «απόθεμα».Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν οι Μουρατάζ και Κλεμέντ να μην υπήρξαν ποτέ στόχος στην «καταδίωξη» της Ναυπακτίας. Σημειώνεται ότι στη ληστεία στη Λάρισα έχει προκύψει η εμπλοκή και άλλου Αλβανού κακοποιού κατηγορούμενου για κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών ο οποίος παραμένει άγνωστο πού βρίσκεται...Συμπερασματικά,αν καταφέρουν ή έχουν ήδη καταφέρει να περάσουν στο Αλβανικό έδαφος οι καταζητούμενοι Κόλα και Κούπα,τότε η ΕΛΑΣ θα μετρά ήδη 6 απώλειες από τους 11 κρατούμενους,που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων...Το μόνο που μπορούμε να θυμίσουμε ξανά στον Κόντε Δένδια,είναι πως σ' άλλες περιπτώσεις: Σορίν Ματέι, Πάσσαρης όπως και με τον Ρώσο Μαξίμ Ζιλίν στην Κατάρα, ξηλώθηκαν μεγαλόσχημοι και μπήκε η ... υποθήκη για το τέλος της καριέρας υπουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου