Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΑΤΕΧΑΚΗ... ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ

Τα τελευταία νέα για τους δραπέτες
Από τις 8 Ιουνίου αλωνίζει ο Αλβανός  Κόλα, που  έκλεψε το ΙΧ του Απόστολου Ανδρεουλάκου και την 500 Mercedes του Μπιρδιμίρη, πρώην διοικητή της ΔΕΗ. 
Από τότε ξεκίνησε σε Φωκίδα και Φθιώτιδα η...

Β΄ φάση της δολοφονικής πορείας του δραπέτη και της συμμορίας του. Ο αρμόδιος επιθεωρητής και επίδοξος για τη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Δικόπουλος Ιωάννης, μετακινήθηκε από το γραφείο του μόνον δυο φορές. Την πρώτη στην Κόρινθο όταν δολοφόνησαν οι καταζητούμενοι Αλβανοί την κοπέλα, οδηγό και την δεύτερη μετά το φόνο του αστυνομικού Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο. Τώρα φιλόδοξος επιθεωρητής  αγωνιά στα βουνά της Αράχωβας και της Άμφισσας αλλά το αποτέλεσμα: μηδέν...

Τα νεότερα για τους δραπέτες .
Βρέθηκαν τέσσερα σπίτια όπου ερευνάται αν διέμειναν ή διέρρηξαν που κακοποιοί στο χωριό Χρύσοβο της ορεινής Ναυπακτίας.Οι  πρώτες ενδείξεις φωτογραφίζουν τους κακοποιούς αφού  από τα σπίτια  αυτά έλειπαν τρόφιμα και είχε γίνει χρήση του  μπάνιου να σημειωθεί ότι τα σπίτια αυτά θεωρούνταν κλειστά.
 Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Nafpaktianews.gr νωρίτερα βρέθηκαν σε χωράφι στο Τείχιο, πεταμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα και όπλα των αστυνομικών που τους είχαν επιτεθεί οι κακοποιοί τυλιγμένα μέσα σε σεντόνι.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες άλλο ένα σπίτι βρέθηκε παραβιασμένο στην τοποθεσία Περιστεριώτισσα Φωκίδας,κοντά στο φράγμα του Μόρνου.Μέσα σ’αυτό βρέθηκαν ίχνη από τη χρήση του μπάνιου,έλειπαν τρόφιμα και διερευνάται όπως και στην περίπτωση του Χρύσοβου από την αστυνομία αν σχετίζεται με τους δραπέτες των Τρικάλων ή όχι…..
Στο πόδι βρίσκεται η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων  κακοποιών και οι πληροφορίες λένε πως ο κλοιός  σφίγγει ακόμη περισσότερο. 

ΑΠΟ : fimotro.blogspot.gr&nafpaktianews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΝΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΜΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΑΣΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΙΚΟ...

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΝΤΩΝ ΤΗΣ Ζ' ΜΑΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή