ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην παραλιακή ζώνη Πανόρμου

Δημοπρατήθηκε το έργο «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην παραλιακή ζώνη Πανόρμου» προϋπολογισμού 45.000,00€

Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην παραλιακή ζώνη Πανόρμου», προϋπολογισμού 45.000,00€        Το συγκεκριμένο έργο αφορά εργασίες κατασκευής τοίχου για την προστασία του επαρχιακού δρόμου ...
στην παραλιακή ζώνη Πανόρμου. Ο υφιστάμενος δρόμος έχει αστοχήσει σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων.
Οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν αφορούν την κοπή του ασφαλτικού, εκσκαφή και θεμελίωση του τοίχου, χρήση άοπλου σκυροδέματος για τη θεμελίωση του τοίχου εφόσον κριθεί αναγκαίο από τις συνθήκες του έργου. Τέλος θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε όσα σημεία έχει υποστεί ζημιές αλλά και σε όσα τμήματα θα υποστούν βλάβη από την κατασκευή.

           
       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.