ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών για το έργο "Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας & Νοτίου Αιγίου"

Μετά την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος Δελφών με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης επιπροσθέτως εκδόθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για σύναψη σύμβασης έργου στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας & Νοτίου Αιγίου", το οποίο χρηματοδοτείται με εθνικούς πόρους για τις θέσεις:...


α) Υπεύθυνων Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας στους Δήμους υλοποίησης του έργου και
β) Υπευθύνων οργάνωσης Κ.Δ.Β.Μ. στους Δήμους υλοποίησης του έργου.  
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/5/2013 ΕΩΣ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΕΩΣ ΤΙΣ15.00μμ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ site ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) www.inedivim.gr.





Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Δελφών,
 Παναγιώτα Λαΐνη- Κολλιαλή
amfissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.