Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στο Γαλαξίδι για την έλλειψη έργου από τη Δημοτική Αρχή.


Δυσαρεστημένο το Γαλαξίδι από τη Δημοτική Αρχή....

 Αναγνώστες μας θέτουν ζήτημα για την έλλειψη έργων, υποστηρίζοντας ότι λύθηκε για πρώτη φορά επί καλλικρατικού δήμου Δελφών το μεγάλο θέμα της υδροδότησης Γαλαξιδίου, αλλά αυτό δεν μπορεί ν’ αποτελεί άλλοθι, για να μην κάνουν κανένα άλλο έργο. «Το έργο αυτό έγινε με ίδια μέσα του δήμου, όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος και πραγματοποιήθηκε το 2011 με το ελάχιστο δυνατόν κόστος.

Αυτό δε μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα μας δώσουν κανένα άλλο έργο. Έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε παραγκωνισμένοι. Η εφημερίδα ασχολήθηκε με τα γήπεδα. Για παράδειγμα, στην Ιτέα φτιάχνουν δεύτερο γήπεδο με χόρτο, το βοηθητικό, εμείς κανένα. Πείτε μου εσείς που καλύπτετε συνεχώς θέματα του δήμου Δελφών ένα μεγάλο ή μεσαίο έργο που έγινε σε εμάς και πόσα έργα έχουν δημοπρατήσει σε Ιτέα, Άμφισσα. Δεν έχουμε την απαίτηση να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση με τις μεγάλες περιοχές του δήμου, όμως δεν είναι δυνατόν να προχωρούν τόσα έργα σε Καλλιέων, Παρνασσό ( ποια έργα??????)* και Γραβιά και εμείς που βουλιάζουμε στον κόσμο να είμαστε ξεχασμένοι», τόνισε αναγνώστης μας που διατηρεί επιχείρηση στο Γαλαξίδι. 
Ας απασχολήσει το θέμα λίγο πιο σοβαρά τη Δημοτική Αρχή και δει αναλογικά ποιες περιοχές υστερούν, ώστε να το αντιμετωπίσει.
* Παρατήρηση του Πολύδροσος Παρνασσού
ΑΠΟ : http://karteria1.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Ενώ στην Πολύδροσο ....
    Οργασμός έργων!
    Επιτέλους ξεκίνησε η κατασκευή βιολογικού καθαρισμού,
    η καθημερινή αποκομιδή των σκουπιδιών ,η περιβαντολογική θωράκιση του ορεινού όγκου του Παρνασσού(τέλος στα μεταλεία), η αξιοποίηση των χώρων του κτηριακού συγκροτήματος του Γυμνασίου,η αποκατάσταση της οικίας Μαρρέ και η αποδοσή της στους κατοίκους για πολιτιστικές δραστηριότητες,η ανακατασκευή μεγάλου μέρους του δικτύου ύδρευσης προκειμένου να καλυφθούν οι ολοένα και περισσότερες ανάγκες του χωριού
    και μιά σειρά μικρότερων και χρήσιμων έργων.
    Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Δημοτική Αρχή!


    ΑπάντησηΔιαγραφή