Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ;;



Το Σάββατο 22 Ιουνίου, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα μας. Προς το απόγευμα κάποιες νεφώσεις στη δυτική και βόρεια Ελλάδα θα είναι κατά διαστήματα λίγο πιο αυξημένες.

Τα ξημερώματα και προς τις πρώτες πρωινές ώρες ....

της Κυριακής 23 Ιουνίου, προβλέπονται λίγες τοπικές βροχές μικρής έντασης και διάρκειας, σε περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της Κυριακής, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Από το απόγευμα, θα αρχίσουν και πάλι να πυκνώνουν κατά διαστήματα κάποιες νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.

Αργά το βράδυ της Κυριακής και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 24 Ιουνίου, προβλέπονται κάποιες τοπικές βροχές αλλά και σποραδικές καταιγίδες, σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονία, της Θεσσαλίας και πιθανότατα και της δυτικής Στερεάς. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε όλη σχεδόν τη χώρα μας. Κάποιες νεφώσεις θα είναι πιο αυξημένες στη Μακεδονία τις μεσημεριανές και απογευματινές κυρίως ώρες, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουν κάποιες τοπικές βροχές ή και σποραδικές καταιγίδες.
greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου