Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλαδικές

Αναρτώνται σήμερα οι βαθμολογίες


Μετά τις 13:00 θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών (ΕΠΑΛ-Β’), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β’ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους.... και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.

Επίσης από σήμερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr, αναρτώνται τα μηχανογραφικά των ΓΕΛ/ΕΠΑΛ-Β’ και των ΕΠΑΛ-Α’, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Από σήμερα έως και την Παρασκευή 28/6, όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου