Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ : Άστεγος στην πόλη μας

                                                   Φωτογραφία αρχείου
Κατόπιν ενημέρωσης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την περίπτωση αστέγου άντρα, ο οποίος έχει εγκατασταθεί σε οικόπεδο έξω από το Γενικό Λύκειο Άμφισσας, η κοινωνική λειτουργός ....
της υπηρεσίας μας, αυθημερόν, σε συνεργασία με το δίκτυο ΑΚΕΣΩ, την Κινητή Ψυχιατρική Μονάδα Φωκίδας και το αστυνομικό τμήμα Άμφισσας, (ο Δήμος Δελφών δεν έχει κοινωνική υπηρεσία), επισκέφθηκαν τον άστεγο στον οποίο προτάθηκε η κάθε είδους βοήθεια (οικονομική για να μεταβεί στον τόπο καταγωγής του, προσωρινή περίθαλψή του, στέγαση κλπ.) την οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά.
            Έπειτα από ενημέρωση της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Άμφισσας όπου ενημερώθηκε για το περιστατικό, μας επισημάνθηκε ότι πρόκειται για ενήλικο άτομο και συνεπώς δεν στοιχειοθετείται αίτημα για ακούσια νοσηλεία εφόσον δεν υπάρχει ένορκη καταγγελία για επικινδυνότητα από τους περίοικους.   
           
       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

1 σχόλιο:

  1. μπραβο κ. Γαζη! τωρα μπορειτε να πατε να κοιμηθειτε ησυχα στο γυαλινο πυργο σας και να σας ακολουθουν οι τυψεις απο το 1.500.000 Ελληνων που με την πολιτικη που στηριζετε θα εχουν την ιδια μοιρα με τον αστεγο! Αλήθεια με την ΕΡΤ εχετε καμια σχεση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή