Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΩΝ/ΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω δυο λόγια ενημερώνοντας όσους ενδιαφέρονται και ιδιαιτέρως τους ανθρώπους που μας τιμούν τόσα χρόνια στηρίζοντας το σχολείο μας.

Από την αρχή σχεδόν της σχολικής χρονιάς....
 κυκλοφορούν φήμες για ενδεχόμενο κλείσιμο του σχολείου μας. Οι φήμες αυτές καλλιεργούνται εσκεμμένα από κάποιους αλλά θεωρήσαμε πρέπον να δείξουμε την δέουσα ανωτερότητα και να μη δώσουμε περαιτέρω διάσταση.

Κατανοούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως αυτό δεν θα πρέπει να ωθεί ορισμένους να προβαίνουν σε αντιδεοντολογικές, κακοήθεις μεθόδους προς άγραν πελατών. Να φτάνουν στο σημείο να προσφέρουν δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά συνεργατών του Φροντιστηρίου μας (σαν να μην μπορούμε εμείς οι ίδιοι να διδάξουμε ούτε καν τα παιδιά μας!!!!!). Και στο παρελθόν υπήρχαν Φροντιστήρια στην Αμφίκλεια, αυτά τα φαινόμενα όμως ουδέποτε είχαν εμφανιστεί. Ο καθένας μας έκανε τη δουλειά του τηρώντας τους κανόνες δεοντολογίας, ευγένειας και σεβασμού στη δουλειά του άλλου.

Ολοκληρώνοντας επισημαίνω πως το σχολείο μας έχει εμπράκτως δώσει δείγμα γραφής σε ότι αφορά την αξιοπιστία του και το κύρος του σε βάθος χρόνου με τις επιτυχίες του να αγγίζουν το 100% σε ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ πιστοποιητικά, συμβάλλοντας στην κατάρτηση, όσον αφορά την ξένη γλώσσα, γενιών και γενιών.

Θα παραμείνουμε σε πείσμα των καιρών συνεχίζοντας με νέες επιτυχίες.


Με εκτίμηση,


Η διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου