Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αποκατάσταση οδοστρώματος της Ε.Ο. Ιτέας – Ναυπάκτου

 «Αποκατάσταση οδοστρώματος της Ε.Ο. Ιτέας – Ναυπάκτου κατά τμήματα και προκαταρκτικές εργασίες διαμόρφωσης κόμβου Γλυφάδα» έργο προϋπολογισμού 250.000€

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ...
που αφορούσαν το έργο: «Αποκατάσταση οδοστρώματος της Ε.Ο. Ιτέας – Ναυπάκτου κατά τμήματα και προκαταρκτικές εργασίες διαμόρφωσης κόμβου Γλυφάδας» σε σημεία που έχρηζαν άμεσης ανάγκης, χωρίς να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι και επιπλέον σημεία του συγκεκριμένου οδικού δικτύου χρήζουν επέμβασης.
Η κατάσταση του οδοστρώματος εγκυμονούσε κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα καθώς σε διάφορα σημεία ήταν φθαρμένο. Για το λόγο αυτό χρειαζόταν άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος καθώς με την πάροδο του καιρού δημιουργούνταν περισσότεροι κίνδυνοι καθώς αυξάνεται το μέγεθος των ζημιών του οδοστρώματος.
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος πραγματοποιήθηκαν εργασίες επάλειψης των φθαρμένων σημείων με ασφαλτική συγκολλητική, κατασκευάστηκε ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση και τέλος έγινε και διαγράμμιση του οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, τα σημεία στα οποία πραγματοποιήθηκαν επεμβάσεις ήταν στην περιοχή του Γαλαξιδίου μετά τη γέφυρα για 200μ., στην περιοχή των Αγ. Πάντων για 150μ., σε διάφορα τμήματα της περιοχής του Αγ. Νικολάου σε σύνολο 1.200μ. και λίγο πριν τον Αγ. Σπυρίδωνα για 700μ. Απομένουν οι εργασίες διαμόρφωσης στον κόμβο Γλυφάδας.
Λόγω της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου οδικού δικτύου, σύντομα θα δημοπρατηθεί έργο από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας προϋπολογισμού 1.200.000,00€ για την αποκατάσταση μεγαλυτέρων τμημάτων του συγκεκριμένου δρόμου.
           
       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου