Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πολίτες Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας:Να αφήσουν το θέατρο....


  Νέα επιστολή  απευθύνουν προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Αμφίκλειας -Ελάτειας τα μέλη  πρωτοβουλίας των πολιτών Αμφίκλειας για το θέμα του προϋπολογισμού.
Όπως ανέφερε στον...
 ΛΑΜΙΑ FM-1 ο εκπρόσωπος της κίνησης  Νίκος  Γκιώνης «αυτό το θέατρο  πρέπει να τελειώνει όσες διαφορές και αν έχουν μεταξύ τους οι διάφορες ομάδες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και  ο δήμαρχος οφείλουν να σεβαστούν  τους δημότες και τον θεσμό που υπηρετούν και να ψηφίσουν  τον προϋπολογισμό, αν δεν το  πράξουν την ερχόμενη Τρίτη στις  7 που  συνεδριάζει  εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο τότε  εμείς οι δημότες θα καταλογίσουμε ατομικές ευθύνες στον  κάθε ένα δημοτικό σύμβουλο».
Σύμφωνα με  πληροφορίες από τις δημοτικές ενότητες «οι δημότες  βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης και  φέρουν βαρέως το γεγονός ότι 25 σύμβουλοι δεν μπορούν στοιχειωδώς να συμφωνήσουν σε ένα  μείζον και κεφαλαιώδους σημασίας ζήτημα που δεν αφορά μειοψηφίες και πλειοψηφία, φιλοδοξίες επίδοξων δημάρχων ή πείσματα απογοητευμένων πρώην συνεργατών του  κ. Ντούρου».
Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα και την γενικότερη κατακραυγή οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός θα ψηφιστεί γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να αποχωρήσουν οι δημότες από τον χώρο της  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου!
Δεν είναι μόνο τα σκουπίδια  που δεν τα παίρνει το απορριμματοφόρο ,είναι και  πολλά προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ που δεν μπορούν να ενταθούν στο Δήμο  μας χωρίς να έχει  ψηφιστεί ο προϋπολογισμός. Σύμφωνα με τον κ. Γκιώνη την Τρίτη στο δημαρχείο  θα είναι  ίσως και  χίλιοι δημότες.
lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

  1. Μην ανησυχείτε. Τώρα που τους ανακοίνωσε ο Ντούρος ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές, όλοι ξαφνικά θα μαλακώσουν τη στάση τους απέναντι στο δήμαρχο για να φανούν καλοί και να μαζέψουν κανένα ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή