Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Σε ποιες υπηρεσίες μετατάσσονται οι 1891 υπάλληλοι που είναι σε διαθεσιμότητα

Αναρτήθηκαν από το ΑΣΕΠ οι προσωρινοί κατάλογοι


Αναρτήθηκαν από το ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού) τα προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν στην κινητικότητα των υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Διοικητικών ειδικοτήτων, οι οποίοι.... τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεών τους. Ετσι, οι 1891 υπάλληλοι οι οποίοι είχαν βγει σε διαθεσιμότητα μπορούν να δουν σε ποιον φορέα μετατάσσονται, με βάση τους προσωρινούς καταλόγους βαθμολογίας, κατάταξης και διάθεσης σε φορείς υποδοχής.

Τα προσωρινά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τους εξής πίνακες:
∙      Προσωρινός ενιαίος πίνακας κατάταξης (κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας)
∙      Αλφαβητικός προσωρινός ενιαίος πίνακας βαθμολογίας και κατάταξης
      Προσωρινός πίνακας διάθεσης (αλφαβητικός)
∙      Προσωρινός πίνακας διάθεσης (ανά φορέα υποδοχής)
Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων (μπορούν να προβληθούν μόνο νομικές αιτιάσεις σχετικές με τη βαθμολόγηση των κριτηρίων).  Η προσθεσμία υποβολής των οποίων αρχίζει το Σάββατο, 13.4.2013 και λήγει με την πάροδο της Τετάρτης, 17.4.2013.
Οπως σημειώνεται από το ΑΣΕΠ: «Η  άσκηση της ένστασης γίνεται ατελώς με κατάθεσή της είτε αυτοπροσώπως είτε με πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον ενδιαφερόμενο με γραπτή εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή ΚΕΠ, απευθείας στο ΑΣΕΠ (στη διεύθυνση: Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Αθήνα ή Κτίριο «ΖΕDA», Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, Θέρμη, Θεσσαλονίκη) είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (ΦΑΞ 2131319187 ή 2131319188 ή 210 6467728) με την ένδειξη "Ενσταση για τους ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ του ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2013"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου