Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μουσικής Σχολής ΚΕΦΟΥ - Αφιέρωμα στην κλασική μουσική


Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 21.04.2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας με τον καλύτερο τρόπο και μπροστά σε ένα ...
 ενθουσιώδες κοινό, η θαυμάσια <μουσική τριλογία>  της τοπικής Μουσικής Σχολής ΚΕΦΟΥ με το εξαιρετικό της αφιέρωμα στην κλασική μουσική. Είχαν προηγηθεί τα επίσης εξαιρετικά αφιερώματα (α) στο ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι και (β) στο rock.
Και τα τρία αυτά αφιερώματα της Μουσικής Σχολής ΚΕΦΟΥ ήταν κατά γενική εκτίμηση ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και η τοπική κοινωνία αλλά και αυτή της ευρύτερης περιοχής, που τα χάρηκε, είναι αδύνατον να συμβιβαστεί με κάτι κατώτερο πλέον.
Αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια, σε όλους οι συντελεστές.
Παράλληλα και όπως έχει εξαγγείλει η ομάδα αλληλεγγύης της Κίνησης Πολιτών Αμφίκλειας, κοντά στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης επανέλαβε την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας που πρόσφεραν οι προσερχόμενοι, για τους έχοντες ανάγκη της σχετικής στήριξης.
Τελικά και παρά την γενικότερη καθημερινή μιζέρια στην οποία μας έχουν σπρώξει αυτούς τους καιρούς, γινόταν εύκολα αντιληπτό ότι μέσα από την όλη εκδήλωση αναδυόταν ένα λεπτό άρωμα πολιτισμού, το οποίο λειτουργούσε και σαν αντίδοτο κατά της μιζέριας και της κακομοιριάς.
Δ. Καλπύρης
Αμφίκλεια































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου