Την Παρασκευή 19 Απριλίου η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του
Γαλαξίδίου διοργάνωσε μία θεματική βραδιά γευσιγνωσίας που στέφθηκε με
απόλυτη επιτυχία και εντυπωσίασε τους καλεσμένους....
Οι παρασκευές ήταν γαστρονομικές δημιουργίες από φιλέτα τσιπούρας και
λαυράκι με προσθήκες μυρωδικών από σπάνια χόρτα, που υλοποιήθηκαν από 5
ομάδες μαθητών υπό την καθοδήγηση των καθηγητών και των διακεκριμένων
στον χώρο της Γαστριμαργίας, κ. Μαμαλάκη Ηλία κ. Σαράντο Νίκο κ. Δουλάμη
Ηλία.
Όλα τα ψάρια ήταν μία ευγενική χορηγία της κ. Νάνσυ Παντελεημονίτου.
Επίσης σε κάθε τραπέζι προσφερόταν και διαφορετική ποικιλία κρασιού
από τα κτήματα του κ. Αργυρίου Νίκου (ευγενική χορηγία από τον ίδιο) που
συνόδευαν αρμονικά τις παρασκευές.
Τέλος οι μαθητές παρουσίασαν εντυπωσιακές τεχνικές flairing,
παρασκευές coctails υπό την εποπτεία των καταξιωμένων στον χώρο κ.
Γιαννακόπουλο Άγγελο και Ζαχόπουλο Γιάννη.
Ήταν μία εντυπωσιακή και όμορφη βραδιά που ευχαρίστησε τους
παρεβρισκομένους και ανέδειξε τις ικανότητες και το ταλέντο των μαθητών
της Σχολής Γαλαξίδίου.
Το AmfissaPress ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Σχολής κ. Μοσχονά και όλους τους συντελεστές της όμορφης εκδήλωσης.
Δείτε φωτογραφίες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε, τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.