Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Λιακάδα αλλά και η πολύ καλή ποιότητα χιονιού


Κάθε Σάββατο και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, το ΧΚΠ θα λειτουργεί 12 ώρες συνέχεια (δλδ. από 08:00-20:00) ή θα δίνεται παράταση λειτουργίας

Το σερί των πολύ καλών ημερών συνεχίστηκε . Η λιακάδα αλλά και η πολύ καλή ποιότητα  χιονιού δεν άφησαν ασυγκίνητο κανέναν! Έτσι οι χιλιάδες χιονοδρόμοι που επισκέφθηκαν και εχθές το βουνό απόλαυσαν τις καλοπατημένες πίστες του ΧΚΠ....

 Πολλοί εξ αυτών (οι πιο έμπειροι) ξεχύθηκαν και στις απάτητες πλαγιές του βουνού και κάρβαραν με την ψυχής τους!
Αλλά και οι απλοί επισκέπτες, βρήκαν την ευκαιρία, λόγω της καλοκαιρίας και της εκπληκτικής  ορατότητας, να απολαύσουν τη θέα από ψηλά με την πανοραμική βόλτα.
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΒΟΛΤΑ: Όταν ο καιρός το επιτρέπει οι επισκέπτες μας μπορούν να βολτάρουν με τους αναβατήρες Ερμής και Ηνίοχος και να απολαύσουν τη θέα από ψηλά προς τα βουνά της Ρούμελης και του Μωριά καθώς και τους κόλπους του Κορινθιακού και Μαλιακού!
ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΛΚΥΘΡΑ: Για τους μικρούς μας φίλους (και… για όσους αισθάνονται μικροί) λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένη πίστα για έλκηθρα στα Κελλάρια και συγκεκριμένα στην περιοχή ανάμεσα στους αναβατήρες Βάκχο και Αφροδίτη!

ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: Οπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε εχθές, έχουμε γεμάτα Κελλάρια και άδεια Φτερόλακα. Στη Φτερόλακα πέρα από την πίστα Ηνίοχος (Νο6) και τα λούκια για τους πολύ έμπειρους υπάρχουν και οι πίστες Παν (Νο10), Πυθία (Νο14), Δίας (Νο13) και πίστα δρόμος  Ήρα (No7) που αφορούν τους αρχάριους και μέσους χιονοδρόμους. Προτρέπουμε τους φίλους χιονοδρόμους, ειδικά τους αρχάριους και μέσους, να φερθούν έξυπνα και να επισκεφθούν και τη Φτερόλακα για να απολαύσουν καλοπατημένες πίστες με ελάχιστη κίνηση!!!
 
Κάθε Σάββατο και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, το ΧΚΠ θα λειτουργεί 12 ώρες συνέχεια (δλδ. από 08:00-20:00) ή θα δίνεται παράταση λειτουργίας
 
 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα προβλέπονται νεφώσεις, ασθενείς BΔ άνεμοι και θερμοκρασία από από -4˚ C έως 0°C.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμεραθα λειτουργήσουν  καιρού επιτρέποντος οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Τηλέμαχος, Οδυσσέας, Ερμής, Δίας, Ηνίοχος, Ήρα, Παν,  babylift1 & 2 και οι πίστες, Αφροδίτη, Αίολος, Διηάνειρα, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Τηλέμαχος, Ερμής, Οδυσσέας, Δίας, Περιφερειακή, Σαχάρα, Ηνίοχος, Ήρα, και Παν.

Στο Chalet που λειτουργεί στα Κελλάρια μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα ή snack δίπλα στο τζάκι.

ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται ο δρόμος από Αμφίκλεια γιατί έχει ανοιχθεί μόνο στη μια λωρίδα. Έτσι καλό θα είναι να τον χρησιμοποιείται το πρωί μόνο για άνοδο και το απόγευμα μόνο για κάθοδο!
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
Μην ξεχνάτε
να ενημερώνεστε για την κατάσταση των δρόμων, τον καιρό και τη λειτουργία του ΧΚΠαπό τον ιστότοπο   www.parnassos-ski.gr ή σε 24ωρη βάση από τα τηλέφωνα του χιονοδρομικού μας, 2234022700, καθώς και στο 80011 00300 (κλήση δωρεάν).
 
Παρακαλούμε  για την  δική σας ΑΣΦΑΛΕΙΑκαι  την καλύτερη δυνατή ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ σας να ενημερωθείτε για τους  όρους χρήσης ΧΚΠαπό τον ιστότοπό μας.
http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG28









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου