Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Γιατρός "διώκεται" για φακελάκι και η γυναίκα του διορίστηκε διοικήτρια στο ίδιο νοσοκομείο(!) στο Καρπενήσι

Μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν αυτά...

Ενώ γιατρός διώκεται για φακελάκι, η σύζυγος του τοποθετήθηκε διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο που ο άντρας της πιάστηκε επ' αυτοφώρω να χρηματίζεται με προσημειωμένα χαρτονομίσματα...



Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2012 όταν ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου ζήτησε "φακελάκι" 150 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει 52χρονο ασθενή και τρόφιμο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας.

Η κοινωνική λειτουργός του Θεραπευτηρίου σε συνεννόηση με την αστυνομία πλήρωσε τον επίορκο γιατρό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα (Διαβάστε την σχετική είδηση)...

Σύμφωνα με την εφημερίδα το "Έθνος" η κοινωνική λειτουργός που έστησε την "παγίδα" κατήγγειλε στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης πως ο γιατρός όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, καθώς το πειθαρχικό δεν έχει ακόμη συνεδριάσει και εκείνος στο μεταξύ επέστρεψε στη θέση του, αλλά πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο!

Αν και οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε την άμεση ανάκληση του διορισμού.

Την ίδια ώρα, έρευνα κάνει και ο Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης που εξετάζει και τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος του γιατρού.

Δείτε το βίντεο από το Mega:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου