Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Περιφερειακή σύσκεψη του τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην Ελάτεια (Κυριακή, 13/01/13)

Τμήμα Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. 
Κάλεσμα για τη συμμετοχή συντρόφων και φίλων, που υπό οποιαδήποτε ιδιότητα δραστηριοποιούνται και ενδιαφέρονται για το χώρο της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ που συγκροτήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου του 2012, μέσα από μία Πανελλαδική Συνάντηση όλων των ενδιαφερόμενων μελών και φίλων του κόμματος, υλοποιεί την απόφαση του να γίνουν αντίστοιχες συσκέψεις σε κάθε μία από τις 13 Περιφέρειες της χώρας με τη συμμετοχή όλων των συντρόφων και φίλων, που υπό οποιαδήποτε ιδιότητα δραστηριοποιούνται και ενδιαφέρονται για το χώρο της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Οι στόχοι της κάθε περιφερειακής σύσκεψης, είναι οι εξής :
Πρώτον, να έρθουν σε επαφή, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και να συντονίσουν τη δουλειά τους όλες οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κάθε περιφέρειας, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Δεύτερον, μέσα από τη διαδικασία αυτή, να προκύψει ένα συντονιστικό όργανο των αυτοδιοικητικών μας δυνάμεων ανά Περιφέρεια, που θα αναλάβει το συντονισμό των δημοτικών και περιφερειακών μας παρατάξεων στην περιοχή, την ενιαία αντιμετώπιση των τοπικών ζητημάτων που ανακύπτουν, την επαφή με το κεντρικό Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, καθώς και την αντιστοίχηση των αυτοδιοικητικών μας δυνάμεων με το παραγόμενο σε κάθε περιφέρεια κοινοβουλευτικό έργο.
Τρίτον, να αποτελέσουν το έναυσμα μία ανοιχτής διαδικασίας σε κάθε περιφέρεια για την κατάρτιση του Περιφερειακού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ανά περιοχή, με τη συμμετοχή τοπικών φορέων, συλλογικοτήτων και κινημάτων, ειδικών επιστημόνων, καθώς και των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε κάθε περιφέρεια.
Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των δεκατριών Περιφερειακών Προγραμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ μέχρι περίπου τον Μάιο του 2013 και η παρουσίασή τους σε αντίστοιχες ανοιχτές Περιφερειακές Συνδιασκέψεις, παρουσία και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.
 Επικοινωνία Για Στερεά Ελλάδα : Πούλου Γιώτα, 6972-833504 και Τσιτσιρίγκος Βασίλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.