Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ο καιρός σήμερα


Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αναμένουμε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες....
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 5 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, οι ελάχιστες τιμές θα κυμανθούν 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί, 3 έως 4 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα βόρεια, με ένταση έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί, 5 έως 7 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενίσουν.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου