Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Υπάρχει κι αυτό το ποδόσφαιρο...



Παράδειγμα για το πώς θα έπρεπε να παρακολουθεί ο κόσμος τους ποδοσφαιρικούς και όχι μόνο αγώνες έδωσε η ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των μικρών ομάδων της Πολυδρόσου και της Ελάτειας..
Φίλαθλοι, παράγοντες και κυρίως οι μικροί αθλητές έδωσαν... ρέστα με την συμπεριφορά τους στο  επαναληπτικό παιχνίδι των δύο ομάδων στη Πολύδροσο.
 Τα μικρά παιδιά έπαιξαν με ιδιαίτερο κέφι,  αθλητικά και πολιτισμένα, το δε σκορ ελάχιστη έχει σημασία.
Όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές χάρηκαν το ποδόσφαιρο και περιμένουν πως και πως τα νέα φιλικά παιχνίδια για να χαρούν το ποδόσφαιρο.
Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 2-2 και τα γκολ σημείωσαν:
 Για το Διαγόρα ο Θανάσης Ζέφης και Άνης Ίμπρα
Για την Ελάτεια ο Βαγγέλης Ντάλας 2
Στο δεύτερο οι μικροί του Διαγόρα κουράστηκαν ή το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ήταν λίγο πιο βαρύ και οι μικροί της Ελάτειας σημείωσαν άλλα 6 τέρματα με τους:
Βαγγέλη Ντάλα, Οικονόμου Γιώργο, Βαγγέλη Τσιτσιλώνη, Λευτέρη Οικονόμου, Αλέξανδρο Ψεύτη και Σπύρο Παναγιωτόπουλο.
Τελικό σκορ 8-2 για τους μικρούς της ΄΄ΟΑΣΙΣ΄΄ Ελάτειας του Χρίστου Τσιάμη.
Έπαιξαν οι :
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ζέφης θανάσης, Ζέφης Κώστας, Ίμπρα Άνης, Ίμπρα Μάριος, Μουλαράς Γιώργος, Μουλαράς Στάθης, Ανάγνου Πάνος, Στρωτός Θανάσης, Κούσουλας Θύμιος, Αδαμάκος Θανάσης, Κοπανάκης Δημήτρης, Πιπέρας Δημήτρης, Σάλτας Θανάσης, Κυρίτσης Χάρης, Μαστοράκης Στέφανος, Κολοκύθας Γιώργος, Παπαϊωάννου Γιάννης, Παπαϊωάννου Τάσος, Μάντάς Γιώργος, Ράπτης Γιώργος.
ΕΛΑΤΕΙΑ: Ζαββός, Τσιάμης, Ντάλας, Χλωμήσιος, Παναγιώτου, Παναγιωτόπουλος, Οικονόμου Γιώργος, Οικονόμου Λευτέρης, Οικονόμου Γιάννης, Βελλής, Ψεύτης, Καμπάς, τσιτσιλώνης, Θάνος.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου