Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Εκτακτο Χιονοδελτίο! Σφοδρές οι χιονοπτώσεις στα περισσότερα χιονοδρομικά και κυρίως αυτά της κεντρικής Ελλάδας το Σαββατοκύριακο! Στα ορεινά της Θεσσαλίας αλλά κύριως της Ευρυτανίας, της Φωκίδας και της Φθιώτιδας και της Κορινθίας το χίονι μέχρι το πρωί της Κυριακής ίσως ξεπεράσει και τα 60-70 εκατοστά!


Το Σάββατο και μέχρι το πρωί της Κυριακής φαίνεται να κυλά με κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας με βροχές που κυρίως στη Θεσσαλία, την Στερεά και το βράδυ ....
στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι και έντονες. Εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που τα φαινόμενα θα έχουν πολύ πρόσκαιρο χαρακτήρα, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας ακόμα και πάνω από τα 750 περίπου μέτρα στη δυτική Μακεδονία πάνω από τα 850 μέτρα στα κεντρικά και πάνω από τα 1150 περίπου μέτρα στην Πελοπόννησο.Στα ορεινά της Θεσσαλίας αλλά κύριως της Ευρυτανίας, της Φωκίδας της Φθιώτιδας αλλά και της Κορινθίας το χίονι μέχρι το πρωί της Κυριακής ίσως ξεπεράσει και τα 60-70 εκατοστά. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες και στα περισσότερα χιονοδρομικά θα αγγίξουν τα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση! Μέχρι το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα έχει βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. 

Εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για χειμερινά σπόρ και όχι μόνο φαίνεται να επικρατούν την παραμονή πρωτοχρονιάς αλλά και την Πρωτοχρονιά στα χιονοδρομικά αλλά και σε όλη την Ελλάδα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και δυτικούς ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 3-4 μποφόρ και τη θερμοκρασία στα 1500 μέτρα να κυμαίνεται περίπου στους 3-5 βαθμούς Κελσίου το μεσημερι. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕς! 
SNOWREPORT TEAM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου