Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Υπό κατάληψη μέχρι τη Δευτέρα η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας

 Παραλύουν όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και στους 5 νομούς μετά από απόφαση που πήραν σήμερα οι εργαζόμενοι. Όπως ανακοινώθηκε προχωρούν σε κατάληψη η οποία θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όταν θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο για ….

να συζητήσει και τα θέματα που έχουν σχέση με τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις προσωπικού καθώς επίσης και τα θέματα που έχουν σχέση με την επιτροπεία που προβλέπεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατατέθηκε σήμερα και αφορά την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
Σε συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία εκτιμήθηκε πως θα πρέπει να συνεχιστούν οι καταλήψεις που ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη ενώ υπήρξε συνάντηση των αρχηγών παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας με τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα.
«Είμαστε αντίθετοι σε κάθε οριζόντιο μέτρο το οποίο θίγει την υπηρεσιακή ικανότητα της Περιφέρειας» δήλωσε μετά το τέλος της σύσκεψης ο Περιφερειάρχης και ανακοίνωσε πως «δεν πρόκειται να αποσταλούν διαπιστωτικές πράξεις που ζητά το υπουργείο».
Περίπου 35 υπάλληλοι από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου