Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ. Δ. ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΚΑ


Ομόφωνα έγινε αποδεκτή από το ΔΣ του Δ. Δελφών, στη χθεσινή του συνεδρίαση, η εισήγηση που έκανε ο κ. Μανανάς- Αντιδήμαρχος-.
Στις εισηγήσεις του κ. Μανανά και του του Προέδρου της..
Τοπ.Κοινότητας Πολυδρόσου τονίσθηκαν και μεταφέρθηκαν οι θέσεις αλλά και οι προβληματισμοί των κατοίκων της Πολυδρόσου.
Με τις άμεσες γνωμοδοτήσεις των υπηρεσιών για ένα τόσο σοβαρό θέμα και στο οποίο όλοι οι τοπική κοινωνία είναι αντίθετη στάθηκε και ο εκπρόσωπος των Συλλόγων ο οποίος διάβασε και το ψήφισμα που εξέδωσαν οι Σύλλογοι στην πρόσφατη Συνέλευσή τους και το έχουν υπογράψει πάνω από 1000 κάτοικοι της Πολυδρόσου.
Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στις τοποθετήσεις τους συμφώνησαν με την εισήγηση, φάνηκε όμως ο προβληματισμός τους σχετικά με την απόφαση της κ. Γερακούδη να μην λάβει υπόψιν της και τη γνώμη της τοπικής κοινωνίας.
''Ας είμαστε προετοιμασμένοι και για άλλους τρόπους αντιμετώπισης'' τόνισε ό κ. Ιωσηφίδης.
 Ο κ. Μολιώτης ξεκαθάρισε ότι οι Σουβαλιώτες θα χρησιμοποιήσουν ΟΛΑ τα μέσα νόμιμα και ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ για να μην εγκατασταθεί το Λατομείο στη Πατερόλακκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του 
Πολύδροσος Παρνασσού  τις ενέργειες για την έκδοση της έγκρισης συντόνισε στέλεχος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Λάρισα με ιδιαίτερα καλές σχέσεις μέ άτομα του περιβάλλοντος του 
κ. Δρακόπουλου.
Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νεότερα στοιχεία.


.

1 σχόλιο:

  1. Εάν απο τους 1.000 υπογράφοντες, οι 300-400 αποκλείσουν τον δρόμο Γραβιάς-Αμφίκλειας μόνον για μιά ημέρα, παρουσία ενός έστω τηλεοπτικού σταθμού και με την υποστήριξη ενός blog το οποίο "μιλάει" με πανελλήνιας εμβέλειας blogs, φαντάζεσθαι το τι μπορεί να συμβεί; Το να κάνουν δε δηλώσεις οι της Επιτροπής Αγώνα, ότι ο τάδε υπάλληλος (ονομαστικά), ο δείνα αιρετός και εκείνος ο παράγοντας έχουν υπογράψει το τάδε χαρτί, είναι το μόνο μέσο μαζί με την προσφυγή και τα ασφαλιστικά μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα. Τότε θα μαζευτούν όλοι σαν τις μέλισσες στην Πολύδροσο, φοβούμενοι τις επιπτώσεις στο πρόσωπό τους, πολιτικές και υπηρεσιακές. ΤΩΡΑ όμως, πρίν πάει κάποιο μηχάνημα στην Πατερόλακα!
    Υ.Γ. Ψάχνω να βρώ το Δημαρχείο στο Google, αλλά...μπερδεύομαι. Κάποια βοήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή