Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλή η επανάσταση ......αλλά άργησε κατά τρεις δεκαετίες!

Η χθεσινοβραδινή επέμβαση κατά των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, οι οποίοι είχαν “καταλάβει” το κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στη λεωφ. Μεσογείων, με πρόσχημα την άσκηση ...

δημοσιονομικής πολιτικής από τον κ. Φωτόπουλο, υπήρξε σωστή. Αλλά ήλθε με καθυστέρηση πολλών ετών! Ήλθε, αφού καταλήφθηκε το Πεντάγωνο (!), αφού δια
 λύθηκε η οικονομία και αφού χρεοκόπησε η χώρα.

Οι θύελλες που επί δεκαετίες έσπερναν οι Κυβερνήσεις του παλαιοκομματισμού και η προστασία που προσέφεραν στους πολιτικούς τους πελάτες, συνδικαλιστές, δε θα κοπάσουν εύκολα. Και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν την κοινωνία και την οικονομία, έως ότου το Κράτος αποφασίσει να φέρεται σαν Κράτος, κάθε φορά που ο νόμος καταπατείται.

Θα μπορέσουν τα παλαιοκομματικά κόμματα να παύσουν να προστατεύουν τη συνδικαλιστική τους πελατεία και να υποθάλπουν την παρανομία; Αν το πετύχουν, η χώρα θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά.

Η καταδίκη της μεθόδου όμως, δε σημαίνει αυτόματα και την καταδίκη του σκοπού. Εάν όντως ισχύουν οι καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, για καταστρατήγηση του νόμου και άδικη κατανομή των βαρών που επέβαλε το Ειδικό Τέλος Ακινήτων, τότε η “Δημιουργία ξανά” συμπαρατάσσεται στον αγώνα για την αποκάλυψη, τη σπίλωση και την τιμωρία του φαύλου και άδικου Κράτους. Όμως, ο αγώνας αυτός θα πρέπει να γίνει με τα νόμιμα τα οποία προβλέπονται σε μία συντεταγμένη πολιτεία, όπως αυτή που θέλουμε να ζούμε και που αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε.

--

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!
211 800 5665
press@dimiourigiaxna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου