Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Δελτίο Τύπου - Η Μέρκελ είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8/10/2012

Την Τρίτη 9-10-2012 έρχεται στην Αθήνα η Καγκελάριος Μέρκελ, προκειμένου αφενός να επιθεωρήσει τους ντόπιους...  υποταχτικούς της  γερμανικής τραπεζοκρατίας που παριστάνουν την κυβέρνηση και αφετέρου να τους στηρίξει ώστε να συνεχίσουν την αντιπατριωτική αντιλαϊκή δράση τους...
Οι τρικομματικοί υποταχτικοί, δείχνοντας την απέραντη δουλοπρέπεια τους, απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις και πορείες κατά της Μέρκελ, αποδεχόμενοι και τυπικά τις θέσεις των φασιστών της Χρυσής Αυγής. 
Κάτω από τη μπότα του γερμανικού άξονα οι αρχές όπως στην   κατοχή και τη χούντα καταλύουν  το δημοκρατικό συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι!
Συντοπίτες και συντοπίτισσες,
Σε αυτή την περίοδο που η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού ωθεί ξεδιάντροπα την χώρα σε νεοαποικιακό καθεστώς ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ μπορεί και πρέπει να είναι  ο δρόμος για όλους μας.
Ο δρόμος που θα οδηγήσει στην πτώση όλων όσων έφεραν τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία  στην χειρότερη θέση των τελευταίων χρόνων.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ενός Μετώπου Δημοκρατικού Πατριωτικού ενάντια στους νεοκατακτητές, τους ντόπιους υποταχτικούς  και τα  στηρίγματά τους. 
Σαν ενεργοί πολίτες  αυτού του τόπου, δηλώνουμε ότι η Μέρκελ είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ- Χ.Α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου