Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΑΕΔ: Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για πρόσληψη ωρομίσθιων στα ΙΕΚ


Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί πρέπει να τις υποβάλλουν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου
Από τη Δευτέρα και μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΑΕΔ για το έτος κατάρτισης 2012-2013.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) ή με κούριερ τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται για κάθε θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού στα ΙΕΚ του Οργανισμού, πληροφορίες για τα οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr).
 Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, που θα ισχύουν για ολόκληρο το έτος κατάρτισης 2012-13.
Μαζί με την αίτηση, που είναι έντυπη και χορηγείται από τις Γραμματείες των ΙΕΚ του ΟΑΕΔ ή μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, οι υποψήφιοι υποβάλουν επίσης:


  • Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας, επικυρωμένη από αρμόδια αρχή
  • Αντίγραφο ή νόμιμα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Βασικού Τίτλου Σπουδών
  • Τίτλοι Αναγνωρισμένων Μεταπτυχιακών Σπουδών
  • Βεβαιώσεις Διδακτικής Εμπειρίας
  • Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Εμπειρίας
  • Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας ή δελτίου ανεργίας (επικυρωμένο φωτοαντίγραφο) όσοι εκ των υποψηφίων είναι άνεργοι χωρίς διδακτική ή επαγγελματική εμπειρία και διδάσκουν εργαστηριακά μαθήματα.
  • Βεβαίωση ή άλλο επίσημο έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών (ΔΟY) όπου να αναγράφεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) του υποψηφίου.
Ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες: 
Φωτοτυπίες εκκαθαριστικών φορολογικής δήλωσης ή των εντύπων Ε1 και Ε3 των αντίστοιχων Οικονομικών Ετών, τα οποία ο υποψήφιος επικαλείται ως Επαγγελματική Εμπειρία.
  • Έναρξη επαγγέλματος ή επιτηδεύματος από την αντίστοιχη ΔΟΥ.
Εάν ο υποψήφιος είναι πτυχιούχος αλλοδαπής οφείλει επίσης να υποβάλει απολυτήριο ελληνικού σχολείου ή σχετική βεβαίωση γνώσης ελληνικής γλώσσας.

Οι υποψήφιου του κλάδου ΤΕ-Μουσικής, πρέπει να καταθέτουν εκτός των άλλων δικαιολογητικών και Απολυτήριο Λυκείου.

Για τις ειδικότητες των κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στις οποίες απαιτείται βιβλιάριο υγείας από Νομαρχία (σε ισχύ) όπως : (ΠΕ18-Τεχνολόγοι Τροφίμων-Διατροφής, ΠΕ18-Τουριστικών Επιχειρήσεων, ΠΕ-Τουριστικών Επαγγελμάτων, ΠΕ18-Βρεφονηπιοκόμοι, ΤΕ-Βοηθοί Παιδοκόμοι-Βρεφοκόμοι, ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ- Αισθητικοί, ΤΕ-ΔΕ-Κομμωτές, ΤΕ-ΔΕ-Μάγειροι, ΤΕ-ΔΕ-Αρτοποιοί και ΤΕ-ΔΕ-Ζαχαροπλάστες), είναι απαραίτητη η προσκόμιση νόμιμα επικυρωμένου φωτοαντίγραφου του, τουλάχιστον με την ανάληψη υπηρεσίας, εφόσον επιλεγούν. 
 
Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι που υπέβαλαν αίτηση κατά το έτος κατάρτισης 2011-2012 και μοριοδοτήθηκαν, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν μόνο τα δικαιολογητικά προϋπηρεσίας (διδακτική και επαγγελματική) που βεβαιώνουν την προϋπηρεσία και τους τίτλους που αποκτήθηκαν από 01/09/2011 έως 01/09/2012 και δεν έχουν προσκομιστεί, εφόσον καταθέσουν την αίτηση τους στο ίδιο ΙΕΚ με το προηγούμενο έτος. Σε κάθε άλλη περίπτωση καταθέτουν εξ αρχής όλα τα δικαιολογητικά τους.
tovima.gr


1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΟ Ι Ε Κ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ? ΠΑΛΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ? ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ!!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή