Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

8χρονος Λεμεσιανός, «expert» στα ηλεκτρονικά, βρήκε τον κλέφτη του κινητού του

 
Οκτάχρονο αγοράκι από την Λεμεσό, ο Φοίβος Μιχαηλίδης, που όπως αποδείχτηκε ήταν «expert» στα ηλεκτρονικά, κατάφερε να εντοπίσει τον κλέφτη που του άρπαξε το κινητό μέσα από ένα δοκιμαστήριο ρούχων μεγάλου πολυκαταστήματος στην Λεμεσό.
Ο μικρός είχε προγραμματίσει το κινητό του σε περίπτωση κλοπής να στέλνει μηνύματα στο κινητό του πατέρα του, με στοιχεία τα οποία αποκάλυπταν τον αριθμό της κάρτας του κινητού (του κλέφτη) που το χρησιμοποιούσε.

Ο πατέρας του παιδιού παρέδωσε στην αστυνομία τα στοιχεία που έλαβε από το κλεμμένο κινητό του γιού του και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η αστυνομία εντόπισε τον κλέφτη, η οποία ήταν αλλοδαπή υπάλληλος του πολυκαταστήματος και που υποχρεώθηκε τελικά να παραδεχτεί και να παραδώσει το κινητό, αξίας περίπου 400 ευρώ, στον μικρό Φοίβο.

Σημειώνεται ότι ο διευθυντής του πολυκαταστήματος διαβεβαίωνε τους γονείς του παιδιού ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να είναι υπάλληλος του καταστήματος καθώς οι οδηγίες που έχουν είναι να παραδίδουν όλα τα αντικείμενα που ξεχνούν οι πελάτες σε ειδικό χώρο, ότι απαγορεύεται στους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν κινητά και ότι κατά την έξοδο τους ελέγχονται από την ασφάλεια του πολυκαταστήματος....


alithia.com.cy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου