Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλόγου Ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων Φθιώτιδας : Αν περιμένουμε τους αρμόδιους ,θα χάσουμε πολλούς ακόμη….


  Με ευχολόγια και ανυπόστατες δεσμεύσεις δεν λύνονται τα προβλήματα και δεν σώζονται ανθρώπινες ζωές.
Αν ήθελε η  αποκαλούμενη συντεταγμένη(;) πολιτεία να δράσει  άμεσα και αποτελεσματικά και  να συμβάλει στην αποτροπή επανάληψης θανατηφόρων δυστυχημάτων  στον επικίνδυνο δρόμο Θερμοπυλών –Μπράλου ,θα το είχε πράξει εδώ και  καιρό.
Απλά και επικοινωνιακά χύνονται  κροκοδείλια δάκρυα έως την επομένη φορά που πάλι  κάποιοι θα θρηνούν τους ανθρώπους τους και πάλι οι αρειμάνιοι γραφειοκράτες θα υπόσχονται  ανεκπλήρωτες παρεμβάσεις.
Με αφορμή την τραγωδία του Μπράλου και την άδικη θυσία  μιας ολόκληρης οικογένειας ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων Φθιώτιδας Απόστολος Αγγελακόπουλος θα επιχειρήσει αύριο Τρίτη  μαζί με άλλους συναδέλφους του  να ρίξει  μερικούς τόνους μπάζα στα σημεία που δεν υπάρχει ούτε στοιχειώδης  πρόνοια ασφαλείας με την τοποθέτηση ενός  μεταλλικού φράκτη στα σημεία που δυστυχώς ‘τρύπωσε» το μοιραίο  Skodaκαι  προκάλεσε τον θάνατο 4 ανθρώπων ,ανάμεσα τους και δυο  παιδιών!
Βέβαια το πιο πιθανό είναι  οι γραφειοκράτες να στείλουν τα…εκατά να αποτρέψουν τον κ. Αγγελακόπουλο να ρίξει  τα μπάζα που όμως μπορεί να  αποδειχτούν σωτήρια για την περίπτωση που κάποιο άλλο αυτοκίνητο  θα  φύγει απ ο την πορεία του και θα κινηθεί προς τον γκρεμού μπάζα θα το αναχαιτίσουν και θα σώσουν ανθρώπινες ζωές.
Αλλά οι χαρτογιακάδες δεν καταλαβαίνουν από αυτά θα  πουν στον Αγγελακόπουλο εδώ είναι κράτος ,θα το  φτιάξουμε εμείς, θα κάνουμε μελέτες ,θα το δημοπρατήσουμε ,θα αρπάξουμε ίσως και  τις μίζες μας (αυτό δεν θα το πουν) και θα σώσουμε τον κόσμο!
Μακάρι να βρεθούν  αλλοι  δυο, τρεις, πέντε Αγγελακόπουλοι ,όλοι εμείς οι πολίτες και να δηλώσουμε ανυπακοή στην αδιαφορία τους ….
Γιατί όπως έλεγε  στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 το μεσημέρι ο  πρόεδρος των φορτηγατζήδων μόνο  αν πάθουν οι  ίδιοι η κανένα συγγενικό τους πρόσωπο  (πράγμα που απεύχομαι) τότε θα συγκινηθούν!
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου