Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Κακοκαιρία αμέλεια και ...κλέφτες βύθισαν πολλά μέρη της Στερεάς Ελλάδας σε μεγάλα προβλήματα


Τεράστιες οι ζημιές σε πολλές περιοχές. Εγώ θα σας αναφέρω ορισμένες από αυτές όπως τις διάβασα σε φιλικά ιστολόγια και σε διάφορα στάτους στο facebook:



Α Ρ Α Χ Ω Β Α 



Από εχθές το απόγευμα και ενώ η κακοκαιρία είχε ανακοινωθεί από πολλές ημέρες,άπαντες οι κεντρικοί δρόμοι της Αράχωβας,πλυμμύρισαν. Μόνο τα κανό έλειπαν για να μετατραπει το χειμερινό θέρετρο σε προορισμό για τους φαν του σπορ αυτού.

Σπίτια και μαγαζιά πλημμυρισμένα, από εγκληματικές παραλείψεις υπευθύνων καθώς τα φρεάτια είναι ανεπαρκέστατα σε όλο το κεντρικό δρόμο της Αράχωβας ακόμα και ανύπαρκτα σε συγκεκριμένες περιοχές. Η πυροσβεστική έκανε την εμφάνιση της και στην Αράχωβα για άντληση υδάτων και ξαφνικά μέσα στη νεροποντή εμφανίστηκαν μηχανήματα να κάνουν έργα τοποθέτησης σωλήνων για την καλύτερη διαχείρηση του νερού!! Όλον τον άλλον καιρό ασχολούντουσαν με τα σχόλια στα τοπικά blog καθώς και με τις προσλήψεις !!!!
Δ Ι Σ Τ Ο Μ Ο
Πέρα από τα όποια προβήματα κακοκαιρίας, εδώ χτύπησαν οι κλέφτες!! Άγνωστοι αφαίρεσαν καλώδια από το αντλιοστάσιο και άφησαν το μεγαλύτερο μέρος του Διστόμου από νερό. Ευτυχώς υπάρχει και από δεύτερο σημείο που υδροδοτείται η περιοχή αλλά δεν επαρκεί και είναι συγκεκριμένα τα σημεία που υδροδοτούνται.
Ι Τ Ε Α 
ΙΤΕΑ: ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ – ΦΩΤΟ 

Αναδημοσίευση από karteria



Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκαν και οι ζημιές που μας άφησε η χθεσινή καταιγίδα. Ακόμη και ιστιοπλοϊκό έριξε ο αέρας! 
Τις φωτογραφίες μας έστειλε μέλος του Συλλόγου μας. 


Η μεγαλύτερη ζημιά, για την οποία ευθύνεται και ο ανθρώπινος παράγοντας προκλήθηκε στη θάλασσα και συγκεκριμένα στις περιοχές “Καμιώτισσα” και “Κεφαλή” όπου ο όρμος της “Αγκάλης” κυριολεκτικά κοκκίνισε. 
Με το τελευταίο θέμα θα επανέλθουμε. 


Φώτο από ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου