Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση απο το Τοπικό Μοδίου για τον καθαρισμό των αυλακίων

Δήμος Αμφίκλειας –Ελάτειας
Τοπική Κοινότητα Μοδιου                                                             
                                              
 Μόδι :  2.8.2012     
                                                           
 Ανακοίνωση
 Το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας μας έγκαιρα και επανειλημμένα έθεσε προς την Δημοτική Αρχή το ζήτημα του καθαρισμού των «αυλακιών» εντός του Χωριού μας .
Επί πλέον το αίτημα μας αυτό τέθηκε ως θέμα προ ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γρίβα στις αρχές Ιουλίου . Εκεί και ενώπιων μας δόθηκε  η υπόσχεση από τον αντιδήμαρχο κ. Ζιάγκο ότι το αίτημα θα ικανοποιηθεί άμεσα και εντος της επόμενης εβδομάδας από την συνεδρίαση  του ΔΣ.
Παρά ταύτα μέχρι σήμερα ουδεμία ενέργεια έχει γίνει αφού δεν έχει υπάρξει κανένας καθαρισμός . Εξ αυτού του λόγου και από τον ίδιο δημοτικό σύμβουλο το θέμα τέθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ στις 31.7.2012, μετά και από την δική μας παράκληση, προκειμένου να δοθεί πειστική απάντηση εκ μέρους του αντιδημάρχου κ. Ζιάγκου. Από όσο μας ενημέρωσαν, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ισχυρίστηκε ότι ο καθαρισμός έγινε πλην μικρών τμημάτων για τα οποία κανείς δεν ζήτησε.
Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε πλέον δημοσίως  την δημοτική αρχή αλλά και τους συγχωριανούς μας ότι παρά τις επανειλημμένες πιέσεις μας προς την δημοτική αρχή μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ο καθαρισμός των «αυλακιών».
Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι μας εξέπληξε η στάση του συγχωριανού μας δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Σακελαρίου, ο όποιος αντί να υποστηρίξει το αίτημα μας στην συγκεκριμένη φάση  δικαιολογούσε την δημοτική αρχή, ενδεχομένως από άγνοια εξ αιτίας της απουσίας του εκείνο το διάστημα , ότι δήθεν προέβηκε σε καθαρισμούς ενώ κάθε άλλη άποψη περί του αντιθέτου αποτελεί «λασπολογία κατά του Μοδίου!!!».   Είναι τουλάχιστον λυπηρό το γεγονός όμως ότι, σε αυτή την τοποθέτηση του προσπάθησε να επιρρίψει τις ευθύνες των άλλων στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μοδίου εμφανιζόμενος ο ίδιος ως πρόεδρος της Κοινότητας , ενέργεια που έχει κάνει και κατά το παρελθόν δημιουργώντας προβλήματα και σύγχυση στην ομαλή λειτουργία της Κοινότητας μας
Κατόπιν τούτων καλούμε την δημοτική αρχή να προβεί στην καθαριότητα των «αυλακιών» όπως έχει συμφωνηθεί , καθώς επίσης να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο που είναι τα μοναδικά  και υπεύθυνα θεσμοθετημένα όργανα εκπροσώπησης της τοπικής Κοινότητας Μοδίου, όπως άλλωστε είναι  υποχρεωμένη να πράττει.
Κάθε άλλη συμπεριφορά δεν θα γίνει πλέον ανεκτή και την οποία,  πέραν των άλλων ενεργειών μας, θα καταγγέλλουμε  στους συγχωριανούς μας .

 Για το Τοπικό Συμβούλιο Μοδίου
Ιωάννης Θεοχαρόπουλος


Κοινοποίηση : κ. Δήμαρχο
                         κ.κ Αντιδημάρχους
                         Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
                         ΜΜΕ
ΠΗΓΗ:http://e-tithorea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου