Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ΄΄ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ


Κύριε Πρόεδρε.
Μου προξενεί εντύπωση για όλα όσα μου αναφέρεται.
Για τα θέματα που θέτεται έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που δημοσιεύθηκαν, πλην της απόφασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που μάλλον δεν την μελετήσατε σωστά.

Θα πρέπει να σας θυμίσω βέβαια πως δεν ήμουν δημόσιος υπάλληλος (Ιδιωτικού δικαίου με 35 χρόνια στο ΙΚΑ).
Στη δημοτική αρχή εκλέχτηκα από τους συγχωριανούς μου με αρκετούς ψήφους και δεν με όρισαν ….. προφορικά.
Νομίζω ότι εύκολα ξεχνάτε ή εύκολα αλλάζεται απόψεις, ξεχνώντας πόσα κολακευτικά λόγια μου έχετε κατά καιρούς απευθύνει σχετικά με την προσφορά μου στα κοινά, εσείς συγκεκριμένα αλλά και ο ....υποβολέας σας.
Συγκεκριμένα τώρα.
Ο τέως Δήμος Παρνασσού σε θέματα εκχιονισμού είχε διαθέσει αρκετά και τα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να το πληροφορηθείτε 
( μάλλον έχετε μπερδέψει άλλο χρονικό διάστημα).
Δεν ξέρω αν γνωρίζεται βέβαια ότι για τον φωτεινό εκχιονισμό ο ανάδοχος δεν έχει πάρει την αμοιβή του και υπάρχει αμφιβολία αν θα παρουσιαστεί άλλος για την επόμενη σαιζόν.
Καλό είναι να ενημερωθείτε και να ενημερώσετε όπως έχετε υποχρέωση και τους ενδιαφερόμενους .

Εγώ εδώ θα είμαι να σας το θυμίσω.

Τώρα τι πρόσφερε η προηγούμενη δημοτική αρχή κύριε Πρόεδρε ας το κρίνει ο κόσμος όπως θα κρίνει και την τρέχουσα αρχή.
Μια βόλτα όμως για το σκουπιδαριό μέσα στο χωριό αλλά και πέριξ του χωριού θα σας έπειθε για το σήμερα, αν σας ενδιαφέρει το σήμερα. .
Αλήθεια κύριε Πρόεδρε έχετε προσέξει ως επαγγελματίας στην ΕΙΣΟΔΟ του χωριού, από Άμφισσα στο γήπεδο κοντά, τον μεγάλο κάδο????
Δεν σας κάνει να ντρέπεστε?
Ως πρόεδρος των επαγγελματιών πώς νοιώθετε?
Μήπως πρέπει να μην το αναφέρουμε?
Για το Ράλι νομίζω σας απάντησα (Σχετικά με όσα δήλωσε ο κ. Δεσποτόπουλος και οι εταιρείες που συμμετείχαν σχετικά με τιμές κλπ. ) μπορώ όμως να σας μεταφέρω και την άποψη των επισκεπτών του blog.
Κύριε Πρόεδρε το ποσόν που ψήφισε η περιφέρεια για το δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι 200.000 ευρώ και όχι 1,4 εκατ. ευρώ.
Πληροφορηθείτε όμως να διαπιστώσετε ότι αυτά είναι στον προϋπολογισμό του 2012, οπότε μάλλον δύσκολο έως αδύνατον να γίνει , εγώ το δημοσίευσα και μακάρι να προλάβουν.
Για την ημερίδα ας μη σχολιάσω, όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι το κάνατε, χωρίς απόφαση του ΔΣ και ο σκοπός σας, δύο ημέρες πριν την διάλυση της βουλής ήταν να προβάλετε αυτούς που ο Ελληνικός λαός τους έστειλε εκεί που πρέπει, εκτός και αν δεν το σκεφθήκατε και μετά λέγατε ότι ελπίζατε η κ. Βουλευτής να μην έρθει!!!!!!.
Τελειώνοντας, αν και θα έπρεπε και κάποια άλλα να σας αναφέρω, έχουμε όμως χρόνο μπροστά μας, θα ήθελα να σας αναφέρω ότι.
Το blog ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ πλέον έχει μια αρκετά μεγάλη αναγνωσιμότητα.
Πλέον την Πολύδροσο την έχουν μάθει αρκετοί που δεν την γνώριζαν.
Έχουν μάθει για την πανέμορφη Επάνω Σουβάλα, έχουν μάθει για τις πηγές της, το σπήλαιο, την φιλοξενία των κατοίκων της. Έχουν πληροφορηθεί για την ιστορία της.
Σε όλα αυτά έχει βάλει ένα πετραδάκι και το BLOG.
( Εσείς αλήθεια που το έχετε βάλει το πετραδάκι?)
Όλα αυτά χωρίς προσωπικό όφελος ( αν και θα μπορούσα μέσω διαφημίσεων).
Στο χέρι σας είναι να βοηθήσετε σε αυτή την κατεύθυνση.
Και τις ομορφιές και τα καλά του τόπου μας θα δείχνουμε , αλλά και τα άσχημα θα τα αναδεικνύουμε και μη σας κακοφαίνεται, για να βελτιωνόμαστε.
Παράδειγμα το σκουπιδαριό στον ΣΣ Λιλαιας και στην παλιά δεξαμενή που κάποιοι τελικά ευαισθητοποιήθηκαν ( Εσείς τι θέση λάβατε?).
Ελπίζω να τα εκτιμήσετε αναλόγως όλα αυτά.
(Προσωπικά σας έχω συσταθεί, οπότε τουλάχιστον για σας δεν είμαι ανώνυμος)

4 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΟΛΟΙ Σ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΖΟΥΜΕ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑς ΕΡΓΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥΔΗΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ BLOGS TO ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ Επειδή ειμαι Πολυδροσιώτης και γνωρίζω πολύ καλα τον καθένα σε παρακαλώ συνέχισε να μας ενημερώνεις και παράτα τους ξοφλημένους.
    Ο συγκεκριμένος πρόεδρος παει όπου φυσάει ο άνεμος.
    Αυτά δεν τα έλεγε όταν ήταν ο Γεωργούσης δήμαρχος, που ήταν και κολητός του.
    Ας μην πώ άλλα οι χωριανοί μου ξέρουν πολύ καλά το ποιόν του καθενός.
    Συνεχισε φιλε μου τη προσπάθειά σου παρότι Σουβαλιώτες μας δείχνεις πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή