Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ : Επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό

Συνελήφθησαν, σήμερα  νωρίς το πρωί στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) ημεδαποί (ένας 36χρονος άνδρας και μία 40χρονη γυναίκα), οι οποίοι απαίτησαν, χειροδικώντας στους αστυνομικούς, να απελευθερώσουν έναν 41χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κρατούνταν για παράνομη παραμονή στη Χώρα....
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία που αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της αντίστασης, της εξύβρισης, της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης, καθώς και της διατάραξης της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Ειδικότερα, σήμερα στις 01:20 περίπου το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, εντόπισαν στην περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδας τον 41χρονο αλλοδαπό να βρίσκεται παράνομα στη χώρα και τον συνέλαβαν.
Λίγη ώρα μετά την σύλληψή του, ο 36χρονος με τη 40χρονη μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να τον απελευθερώσουν, ενώ ο 36χρονος ασκώντας σωματική βία τραυμάτισε μια γυναίκα αστυνομικό.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της βάρδιας ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι αντιστάθηκαν.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας .
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου