Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολούν με καραμπίνες κατά αστυνομικών

Οι εξαγριωμένοι αθίγγανοι έχουν περικυκλώσει την περιοχή που βρίσκεται το ΑΤ Λιοσίων και πυροβολούν αδικρίτως κατά των αστυνομικών με καραμπίνες...

 ενώ έχουν ήδη παραδώσει στις φλόγες ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ και ένα κατάστημα, ενώ έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν κάνει πλιάτσικο και σε καταστήματα.
 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece αυτή τη στιγμή έχουμε αστυνομικό πεσμένο στο έδαφος, έχοντας δεχθεί σκάγια από κυνηγετικό όπλο. Δεν ξέρουμε ακόμη ποια είναι η κατάστασή του.

 Σύμφωνα με νεότερρες πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τρεις αστυνομικοί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν είναι ελαφρά ή σοβαρά.

Όσο για τα αίτια της δημιουργίας της έντασης, επικρατεί σύγχυση, καθώς υπάρχούν δύο εκδοχές. Η πρώτη και επικρατέστερη, σύμφωνα με αστυνομίκες πηγές, είναι η σύλληψη ενός Ρομά για τον θάνατο ενός αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από τροχαίο που προκάλεσε παραβιάζοντας STOP. Η δεύτερη εκδοχή είναι η ένταση να ξεκίνησε μετά από συμπλοκή των Ρομά και μελών της Χρυσής Αυγής.
Στις 22.53, η αστυνομία απέκλεισε τη λεωφόρο Φυλής από τη διασταύρωσή της με την οδό 17η Νοέμβρη
Από τις 23.10, κάτοικοι της περιοχής πραμγατοποιούν συγκέντρωση στη συμβολή της λεωφόρου Φυλής με την οδό Τσακάλωφ κάτοικοι της περιοχής αντιδρώντας στα επεισόδια που δημιουργούν οι Ρομά από χθες το βράδυ, όπως τονίζουν οι ίδιοι.



Όπως δήλωσε στη zougla.gr o Δήμαρχος Φυλής- Άνω Λιοσίων, Δημήτρης Μπουραΐμης, «η κατάσταση εδώ θα πρέπει επιτέλους να απασχολήσει τη χώρα η οποία κάνει ότι δεν βλέπει το πρόβλημα της γκετοποίησης που έχει δημιουργηθεί. Όλα αυτά γίνονται για ένα ατυχές περιστατικό που έγινε την ημέρα των εκλογών και προκάλεσε αυτές τις αντιδράσεις».

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με τα μαγαζιά που υπέστησαν υλικές ζημιές το βράδυ της Κυριακής:





Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει καταλαγιάσει . Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης- Παναγιώτης Σαγκούρης 

http://www.zougla.gr και
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου