Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Δώρο Θεού… 30 εκατοστά φρέσκο χιόνι!

Το ΧΚΠ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κλείνει τελευταίο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια προσφέροντας στους φίλους του τη μοναδική ευκαιρία για ανοιξιάτικη χιονοδρομία!Το πρόγραμμα λειτουργίας του ΧΚΠ από δω και πέρα διαμορφώνεται ως εξής:
Από αύριο (Μ. Πέμπτη) και μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα
 θα λειτουργεί όλο το ΧΚΠ (Φτερόλακα και Κελλάρια) με 25% έκπτωση, όπως ήδη γνωρίζετε! Επειδή ο καιρός αναμένεται καλός, μη χάσετε την ευκαιρία να έρθετε στο βουνό και να απολαύσετε τις ανοιξιάτικες συνθήκες και το φρέσκο χιόνι!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Την Κυριακή του Πάσχα το κέντρο θα παραμείνει κλειστό
Το ΧΚΠ θα συνεχίσει να λειτουργεί (μόνο με τα Κελλάρια) από την Τρίτη 17.04.12 και μέχρι την Κυριακή του Θωμά (22.04.12) με έκπτωση 50%!!!
Κατόπιν, ανάλογα τον καιρό και την προσέλευση του κόσμου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δοθεί παράταση λειτουργίας μέχρι το τέλος του Απριλίου πάλι με έκπτωση 50%!
Ανακοίνωση
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, σε συνεργασία με την Σχολή σκι Πάππος –Μπαλντούμηςδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το PABA BEAR SKI CUP 2012, αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και θα διεξαχθεί στα Κελάρια, με ώρα εκκίνησης 10.00 το πρωί.
Καιρός
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα έχουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι Δ και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από -1οC έως +8οC

Θα λειτουργήσουν 
οι αναβατήρες:
 Αφροδίτη, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6), Πυθία (Νο14) & baby1.

Και οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Τηλέμαχος,ι Βάκχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος (Νο6) και Πυθία (Νο14).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου