Συμπληρώθηκαν εφέτος 200 Χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου τη νύχτα της 10ης προς 11η Απριλίου του 1826….
Ο Σύλλογός μας αποδεχόμενος την πρόταση του συγχωριανού μας Ιστορικού Ερευνητή, Συγγραφέα, Αρθρογράφου & πρώην μέλους μας στο ΔΣ κ. Ηλία Χρ. Θάνου για πραγματοποίηση ομιλίας με θέμα αυτή την ιστορική επέτειο της Ηρωϊκής Εξόδου του Μεσολογγίου στην οποία μάλιστα, κατά τον ερευνητή & συγγραφέα, συμμετείχαν και συγχωριανοί μας αγωνιστές, αποφάσισε τη διοργάνωση όχι μιας απλής ομιλίας αλλά εορταστικής επετειακής εκδήλωσης εντάσσοντάς την στις Αυγουστιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις του που τελούν και υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών & της Κοινότητος Πολυδρόσου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Αυγούστου στις 19:00 στον αύλειο χώρο της εκκλησίας μας έμπροσθεν του Ηρώου Πεσόντων του χωριού μας με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Θάνο.
Παρακαλούνται τα μέλη & οι φίλοι του Συλλόγου μας , οι συγχωριανοί μας και οι επισκέπτες του χωριού μας όπως προσέλθουν και τιμήσουν με την παρουσία τους την επετειακή αυτή εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.