Τελευταία εβδομάδα θερινών προβολών με μια ιταλική κωμωδία σε συνεργασία με την Ιταλική Πρεσβεία.....
Ένας καθημερινός οικογενειάρχης σκοτώνεται σε ένα γελοίο τροχαίο. Στο «μεταθανάτιο γραφείο», του δίνουν 1 ώρα και 32 λεπτά στη Γη για να διορθώσει ό,τι άφησε πίσω. Σ’ αυτό το χρονικό παράθυρο, ξεκινά ένας στοχασμός για τη ζωή και τις μικρές, σχεδόν ασήμαντες στιγμές που τελικά μας καθορίζουν.
Μια φιλοσοφική κωμωδία γεμάτη ζεστασιά και αυτογνωσία, που μιλά για το πόσο εύκολα προσπερνούμε την ουσία της ζωής. Με αφοπλιστικό ιταλικό χιούμορ και υπαρξιακή τρυφερότητα.
--
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.