Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου....

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Τα προβλήματα των ορεινών Δήμων συζητήθηκαν στη συνάντηση της ΚΕΔΕ

Στην έκτη, κατά σειρά, προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), .....που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λαμία, ενόψει του ετήσιου τακτικού συνεδρίου, συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας των Δήμων, καθώς και οι νέες προκλήσεις της εποχής.

Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και πολιτικές προτάσεις που διατυπώθηκαν, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών - στην οποία είμαι μέλος - και Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ορεινοί Δήμοι, όπως οι δικοί μας. Προβλήματα σοβαρά, η επίλυση των οποίων απαιτεί γενναίες αποφάσεις από την πλευρά της Κεντρικής Διοίκησης.

Στόχος μας, ως Επιτροπή, είναι η συνεργασία με τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς και η γόνιμη συζήτηση, προκειμένου να βρεθούν λύσεις και τρόποι επιβίωσης των ορεινών περιοχών. Από ζητήματα ανάπτυξης έως θέματα οικονομικής ενίσχυσης των Δήμων μας και κοινωνικής στήριξης των δημοτών μας, θα διεκδικήσουμε και θα επιδιώξουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για ένα μέλλον βιώσιμο!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου